این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد دکتر سمیه ابراهیم گل کاملا محفوظ می باشد

مطب ایمپلنت و زیبایی دکتر سمیه ابراهیم گل

02188082941 02186128996 شنبه تا جمعه 9 الی 21 حتی ایام تعطیل

ایمپلنت دندان چیست؟ | مزایا و معایب + قیمت ایمپلنت 1403

ایمپلنت دندان چیست؟ | مزایا و معایب + قیمت ایمپلنت 1403

ایمپلنت دندان یک قطعه پیچی شکل است که در داخل استخوان فک قرار داده می شود تا به استخوان اطراف جوش خورده و روکش یا تاج را به فک وصل کند. برای اطلاع از مزایا، معایب و قیمت ایمپلنت 1403 این مقاله را مطالعه کنید.

1402/01/21
128,461
43

ایمپلنت دندان یک قطعه پیچی شکل از جنس تیتانیوم است، که در استخوان فک جایگذاری می شود و روکش یا پروتز دندان را به فک متصل می کند. ایمپلنت دندان که در ناحیه بی دندانی قرار می گیرد مزایای بسیاری دارد، که سعی داریم به صورت مفصل و با ادبیاتی متفاوت و جذاب همه این موارد را خدمت شما عزیزان توضیح دهیم.

 
فهرست مطالب سایت (کلیک کنید)
 
دسترسی سریع: برای مطالعه هر بخش روی لینک آن کلیک نمایید.
 
 
 

چرا کار به اینجا کشید؟

" دکتر جان این دندان را بکش. این دندان را بکش تا از شرش خلاص شوم. دردش پدرم را درآورده است. شب ها تا صبح اجازه نمی دهد خوابم ببرد. حوصله ندارم ترمیم دندان و عصب کشی انجام دهم.

آخرش هم مجبورم آن ها را بکشم. دندان های قبلیم را هم تا درد گرفت کشیدم و از شرشان خلاص شدم. زندگی خرج دارد. وقت هم ندارم. از صبح تا پاسی از شب باید کار کنم." 

اگر دیوارهای مطب گوش داشته باشند، راوی این جملات از زبان بیماران مان خواهند بود. ولی آیا کشیدن دندان بهترین راه رهایی از درد است؟ بیش از 80% ایرانیان فقط هنگام دندان درد به دندانپرشک مراجعه می کنند.

آیا فکر می کنید این امر به دلیل مشکلات اقتصادیست؟ قطعا پاسخ منفیست. حتما شما هم ملاحظه کرده اید که بسیاری از افراد لباس های گران قیمت می پوشند، زیورآلات گران قیمت به دست می کنند. برای تغذیه خود هزینه های گزاف پرداخت می کنند.

مسافرت های خارج از کشور می روند. در خانه های لوکس زندگی می کنند. موبایل آن ها گران قیمت ترین موبایل روز است اما وقتی دهان و دندان های شان را نگاه می کنید می بینید که چند دندان کشیده شده دارند، لبخند زیبا ندارند و یا لبخند خود را هنگام صحبت کردن از شما پنهان می کنند.

پس مشکلات اقتصادی دلیل عدم مراجعه به دندانپزشکی نیست. بلکه نبود فرهنگ صحیح مراجعه به موقع به دندانپزشک است. که این فرهنگ غلط بین جامعه ما جا افتاده است.

 
 
 

خشتی که از اول کج گذاشته شد!!

از کودکی دوست داشتیم کارهایمان را سریع تر انجام دهیم و زودتر به بازیمان برسیم؛ یا به فیلم و انیمیشن مورد علاقه مان، یا به بازی با آتاری و گیم و دیگر کارهایی که از بچگی به آن ها علاقه داشته ایم. اما وقتی به مطب دندانپزشکی مراجعه می کنیم می خواهیم زودتر کارمان تمام شود.

وقتی بزرگتر می شویم هنگامی که دندانپزشک می گوید بیا فشارت را بگیرم یا برو آزمایش هایت را بیاور ترش می کنیم و عصبانی می شویم. چرا که فکر می کنیم می خواهد برای ما هزینه بتراشد. این همان خشتی است که از اول کج گذاشته شده است.

اگر فرهنگ درستی بود و در کتاب هایمان میزان اهمیت دندان برای ما تعریف می شد، حاضر نبودیم انقدر عجله کنیم و برای سلامتی دهان و دندانمان وقت زیادی را صرف می کردیم.

 

مشاوره ایمپلنت دکتر ابراهیم گل

 

کشیدن دندان یعنی نقص عضو

یک سوال دارم. آیا وقتی دستتان درد می گیرد، خدای ناکرده انگشتتان می شکند یا پایتان زخمی می شود و درد دارد فوری به پزشک مراجعه می کنید و از او می خواهید این اعضای نامبرده شده را قطع و از بدنتان جدا کند؟ آیا با دست ها و پاهای تان به راحتی خداحافظی می کنید؟ آیا به دنبال درمان آن تا لحظه آخر نیستید؟ پس چرا برای دندان خود همین اهمیت را قائل نیستید؟

چرا برای سلامتی آن حاضر نیستید حداقل برای چکاپ و معاینه ساده به دندانپزشکی مراجعه کنید. توجه داشته باشید خارج کردن هریک از دندان ها یک نقص عضو است. به همین سادگی. و این واقعیتی است که متاسفانه به آن کمتر توجه می کنیم.

آیا تاکنون کسی با شما اینگونه صحبت کرده بود؟ آیا از این جنبه به این قضیه نگاه کرده بودید؟ آیا به این مطالب گوش کرده بودید؟ آیا کسی آن ها را برای شما بازگو کرده بود؟ آیا فکر کرده اید که برای خرید یک موبایل ساعت ها از این پاساژ به آن پاساژ، از این صفحه اینترنتی به آن صفحه اینترنتی مراجعه می کنید اما برای یک چکاپ ساده حوصله تان سر می رود.

حاضرید برای یک ساندویچ یا یک وعده غذایی خوشمزه هزینه های گزاف کنید و وقت بگذارید اما برای یک چکاپ ساده و مراجعه به دندانپزشکی یا حوصله ندارید و یا وقت ندارید. بنابراین مسئله پول نیست، مسئله فرهنگ صحیح است.

مسئله عدم آگاهی از دوران کودکی می باشد. بنابراین فقط وقتی لازم است دندان های خود را خارج کنید و با آنها خداحافظی کنید؛ حتما به نظر و مشورت با دندانپزشک خود توجه کنید. شاید در آخر راهی باقی مانده باشد.

هنگامی که ما پوسیدگی های وسیع در تاج یا ریشه داریم و دندان خیلی زیر لثه قرار گرفت و دیگر امکان استفاده از آن نباشد و ریشه آن پوسیده شده باشد و یا دندان ضربه خورده باشد.

یا شکسته شده باشد که قابل دسترسی، ترمیم و نگه داری نیست یا بیماری های لثه پیشرفته و غیر قابل درمان وجود دارد که منجر به لقی شدید دندان ها شده است. و یا متخصص ارتودنسی به شما پیشنهاد کرده است برای اینکه فضای کافی برای مرتب کردن دندان ها به دست آورد آن ها را خارج کنید دندان های خود را خارج کرده و بکشید.

 
 
این مقاله را هم مطالعه کنید:  کشیدن دندان عقل + [هزینه جراحی دندان عقل]
 
 

این دندان ها قیمت دارند...

تصور بعضی ها این است که با صرف هزینه ای معادل چند صد هزار تومان دندان خود را می کشند و به جای آنکه دندان خود را نگه دارند آن را از دهان خود خارج می کنند و برای همیشه از شر آن خلاص می شوند! آیا می دانید هزیه یک ایمپلنت دندان چقدر است؟

با اینکه هزینه کاشت ایمپلنت دندان در کشور ما از کشور های اروپایی و آمریکایی و دیگر کشور های آسیا کمتر می باشد اما بهرحال از چند میلیون تومان به بالا هزینه کاشت ایمپلنت به همراه روکش آن خواهد بود. می بینید که قیمت یک دندان طبیعی انسان چقدر گران است و خیلی از ماها آن را آسان و ارزان از دهان خارج می کنیم.

 

راه جایگزین کشیدن دندان چیست؟

انواع راه های جایگزینی برای دندان های کشیده شده وجود دارد. اگر دندان قابل نگه داری است اما درد دارید می توانید به دندانپزشک مراجعه کنید. در این گونه مواقع گاهی با یک ترمیم ساده یا پر کردن دندان می توان آن را حفظ کرد.

بعضی وقت ها هم کمی دیر شده است و برای دندان باید عصب کشی یا درمان ریشه انجام داد به جای آنکه آن را خارج کنیم. در پاره ای از موارد هم قبل از عصب کشی نیاز است از آنتی بیوتیک ها و مسکن ها استفاده کنیم.

چون دندان عفونت بیشتری دارد و برای آن که آن را عصب کشی کنیم لازم است قبل از آن آنتی بیوتیک استفاده کنیم. پس راه های جایگزین برای کشیدن دندان وجود دارد فقط کافیست کمی فکر کنید و ببینید حفظ دندان چقدر اهمیت دارد و این بهتر از خارج کردن دندان است.

 
چکاپ دندانپزشکی
 

کشیدن دندان، آغاز دردسر تازه ای است!

تصور نکنید با خارج کردن دندان دردسرهای شما به اتمام می رسد. کشیدن دندان در دراز مدت عوارض زیادی برای دهان، فک و صورت دارد. که ساده ترین آن از بین رفتن زیبایی صورت شماست. دندان ها نقش بسیار مهمی در حفظ حالت لب، دهان و صورت شما دارند.

چون تکیه گاه مهمی برای عضلات صورت به حساب می آیند. وقتی دندانی را خارج می کنید، عضلات و بافت های صورت و بافت های دهان منقبض تر شده و به اصطلاح جمع می شوند و صورت دیگر آن حالت زیبایی سابق را ندارد و چروکیده و مسن تر به نظر می رسد.

روی صورت خطوط و چین هایی شکل می گیرد. همچنین دندان ها نقش بسیار مهمی در حفظ ارتفاع طبیعی صورت دارند. نکته مهم دیگر این است که اگر ریشه دندان طبیعی در داخل استخوان فک باقی بماند به حفظ استخوان فک کمک شایانی می کند.

وقتی دندان ها از داخل استخوان فک خارج شده و کشیده می شوند استخوان فک به آرامی تحلیل می رود و شما سرعت این تحلیل را متوجه نخواهید شد و بعد از چند سال پی می برید که چه فاجعه ای رخ داده است.

و از عمق ارتفاع آن کم شده است. در این شرایط گذاشتن ایمپلنت ممکن است با دردسرهای خاصی همراه باشد. نیاز به بارسازی استخوان، بازسازی های بافت نرم و موارد دیگر نیاز باشد.

همچنین همانطور که می دانید دندان ها وسیله ای برای جویدن انواع و اقسام غذاها و آسیاب کردن و نرم کردن آن ها هستند. وقتی یک دندان خود را از دست می دهید توانایی راحت تر خوردن غذا از دست می رود و از لذت یک غذا خوردن راحت محروم می شوید.

نکته مهم دیگر اینکه با بهترین دست دندان های مصنوعی هم نمی توانید لذت خوردن یک غذای خوشمزه را مانند دندان های طبیعی حس و در دهانتان مزه مزه کنید.

یکی از دلایل کمبود های تغذیه ای سالمندان نداشتن دندان و بی دندانیست. بسیاری از این سوء تغذیه ها و مشکلات گوارشی ناشی از نداشتن دندان است. در آخر به این نکته اشاره می کنم که شغل اکثر افراد به گونه ایست که نیاز به صحبت کردن و سروکار داشتن با مردم دارند.

و بی دندانی باعث می شود که در روابط اجتماعی خود دچار مشکل شوند چون اعتماد به نفس قبلی را ندارند، دندان های خود و لبخند خود را پنهان می کنند. در صدای آن ها و تلفظ آن ها مشکلاتی پیش می آید و از نظر روانی تحت فشار قرار دارند. همچنین تغییر حالت چهره و نداشتن زیبایی سابق هم مزید بر علت می شود.

 
 
این مقاله را هم مطالعه کنید:  انواع دندان مصنوعی کامل بر پایه ایمپلنت
 
 

اولین قدم در درمان کاشت جراحی ایمپلنت

اولین مسئله و در واقع پیش نیاز اقدام برای جراحی ایمپلنت، تصمیم گیری بیمار است. ابتدا باید بیمار، انتظاراتی که از درمان خود دارد و خواسته های خود را مشخص کند و تصمیم بگیرد که آیا این درمان برای او نیاز است یا خیر.

در مرحله ی بعد، باید به جراح ایمپلنت مراجعه کند. برای این کار، چندین راه وجود دارد. یکی از این راه ها و مطمئن ترین راه، سوال از بیمارانی است که قبلا به جراح ایمپلنت مراجعه داشته اند.

ممکن است این بیماران را در سایت یا در جستجوی گوگل یا از طریق معرفی یکی از دوستان، آشنایان و اقوام پیدا کنیم یا جراح را در شبکه های اجتماعی پیدا کنیم. شبکه های اجتماعی می تواند کانال های تلگرامی مربوط به حوزه ی دندانپزشکی و ایمپلنت، اینستاگرام، یوتیوب، آپارات و از این دست باشد.

همچنین اگر به سایت یا شبکه های اجتماعی مراجعه می کنیم، می توانیم فیلم های رضایت بیمار، فیلم های آموزشی، صحبت های جراح ایمپلنت و... را  ببینیم و ارزیابی دقیق تری از تجربه ی جراحی ایمپلنت داشته باشیم.

 

تعیین وقت دندانپزشکی

بعد از آن، زمان تماس با مطب دندان پزشکی و گرفتن نوبت مشاوره می باشد. در هنگام جلسه ی مشاوره ابتدا، جراح ایمپلنت صحبت های بیمار را می شنود. خواسته های بیمار، انتظارات بیمار از درمان، نتیجه ی نهایی و ارزیابی دقیق خود را بررسی می کند.

در این جلسه، دندان های باقیمانده در صورت وجود، لثه ی بیمار، نوع رابطه ی فکی و بسته شدن دهان بیمار، موقعیت دندان ها نسبت به هم، ارتباط آنها با هم، وجود پوسیدگی، دندان های کشیدنی، نیاز به درمان عصب کشی یا درمان ریشه، وجود یا عدم وجود جرم مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار گرفته و در پرونده بیمار ثبت می شود.

 
مشاوره ایمپلنت دکتر ابراهیم گل
 

تفاوت ایمپلنت و دندان طبیعی

ایمپلنت های دندانی، اساساً با دندان های طبیعی تفاوت دارند. ایمپلنت ها پوسیده نمی شوند، پالپ ندارند تا علائم بیماری ها را در مراحل اولیه اعلام کنند و غشای پریودنتال هم ندارند.

دندان طبیعی، به واسطه ی الیاف لثه ای یا الیاف پریودنتال به استخوان ها متصل می شوند؛ اما در ایمپلنت های دندانی، ایمپلنت مستقیم با استخوان زنده در تماس است و بین رزوه های آن و استخوان نباید فاصله ای وجود داشته باشد.

 
 
 
 

عوامل موثر بر جوش خوردن ایمپلنت

1) سازگاری بافتی ایمپلنت
2) طرح ایمپلنت
3) سطح ایمپلنت
4) بستر ایمپلنت از لحاظ بافت نرم و بافت سخت
5) انجام جراحی تا حد امکان آتروماتیک
6) نیروهای وارد بر ایمپلنت بعد از جایگذاری آن
7) شرایط سیستمیک بیمار

 

جنس ایمپلنت دندان

بعد از آزمایشات مختلفی که روی فلزهای مختلف انجام شد، فلز تیتانیوم، برای ایمپلنت مورد استفاده قرار گرفت و تایید شد. چرا این فلز انتخاب شد؟ بخاطر این که تیتانیوم فلزی با وزن کم، به نسبت وزن دارای استحکام بالا، ضریب الاستیسیته ی پایین، مقاومت عالی نسبت به خوردگی، سازگاری بافتی و جلوگیری از آسیب بافت می باشد.

در واقع برای این که قطعه ای فلزی در داخل استخوان فک قرار گیرد و طول عمر بالایی داشته باشد، باید خصوصیات فوق را دارا باشد تا به بدن آسیب نرساند. نکته ی جالب در مورد ایمپلنت های تیتانیومی این است که یک لایه ی اکسید روی سطح ایمپلنت یا تیتانیوم شکل می گیرد.

این لایه ماده ای است که در تماس با بافت های بدن است و نقش مهمی در مقاومت در برابر خوردگی، سازگاری بافتی و جوش خوردن یا osseointegration ایفا می کند. ایمپلنت، دارای thread یا رزوه هایی در اطراف خود است که انواع متفاوتی دارد. نحوه قرارگیری رزوه ها نسبت به هم، شکل رزوه ها و فاصله رزوه ها از هم نقش مهمی در کیفیت آن ایمپلنت دارد.

 

جلسه مشاوره دندانپزشکی

همانطور که گفته شد در جلسه ی مشاوره یا معاینه، طرح درمان اولیه با توجه به عکس هایی که بیمار به همراه دارد و مشاهدات کلینیکی به بیمار اعلام می شود.

طرح درمان نهایی، مدت زمان درمان، نوع درمان، انتخاب بهترین ایمپلنت و ایمپلنت مناسب هر فرد باتوجه به بیماری هایی که ممکن است فرد داشته باشد یا درمان های جایگزین ایمپلنت (در صورتی که نتوان برای بیمار از ایمپلنت استفاده کرد)، بعد از بررسی عکس نهایی یا CBCT به بیمار اعلام می گردد.

 
مشاوره ایمپلنت دکتر ابراهیم گل
 
 
این مقاله را هم مطالعه کنید:  کامپوزیت ونیر چیست؟
 
 

عکس CBCT چیست؟

عکس اسکنی است که مانند MRI از دقت و کیفیت بالایی برخوردار است. اندازه های مقطع استخوان ناحیه ای که قرار است ایمپلنت انجام شود به دقت و با ابعاد حقیقی به ما نشان داده می شود.

هدف از تهیه ی این عکس، ارائه ی یک طرح درمان کامل و جامع به تیم ایمپلنتولوژی و بیمار است. گروه ایمپلنتولوژی شامل دندان پزشک، تکنسین لابراتوار، متخصص پروتز، متخصص جراح لثه، متخصص ایمپلنت، رادیولوژیست و بهداشت کار دهان و دندان می باشد.

در مراجعه ی بعدی که بیمار به مطب خواهد داشت، مجموعه ی اطلاعاتی که از تاریخچه ی پزشکی بیمار به دست آمده، ملاحظات کلینیکی، مواردی که در پرونده ی کلینیکی بیمار ثبت شده است و عکس های اسکن دقیق در اختیار متخصص ایمپلنت قرار گرفته و طرح درمان نهایی به بیمار اعلام می شود.

 

خصوصیات عکسCBCT

همانطور که می دانید برای انجام درمان های ابتدایی مانند ترمیم، کشیدن دندان، جرمگیری های ساده، ارزیابی موقعیت دندان عقل و ... یک عکس OPG کفایت می کند. اما این عکس ابعادی بزرگتر از ابعاد اصلی دندان ها و موقعیت استخوان فک را به ما نشان می دهد و این عکس دو بعدی است که دقت لازم برای قرار دادن ایمپلنت دندان را ندارد.

اما عکس اسکن رنگی یا CBCT، رادیوگرافی است که میزان اشعه ای که در آن به بیمار تابیده می شود بسیار کم و کیفیت عکس بالاست. همچنین ابعاد این عکس دقیق است. کیفیت و کمیت استخوان را در ابعاد سه بعدی به ما نشان می دهد.

موقعیت عصب فک تحتانی، ناحیه ی سینوس و دیگر ابعاد استخوان را از نظر ارتفاع، عمق و ضخامت یا قطر به ما نشان می دهد. در واقع برای انجام یک ایمپلنت حتما نیاز به این عکس می باشد. با انجام این عکس کاملا می توان موارد زیر را متوجه شد.

 

فایده ی عکس هایCBCT یا اسکن چیست؟

آیا بیمار به بازسازی استخوان یا پیوند استخوان نیاز دارد یا خیر
چه نوع ایمپلنتی با توجه به عکس برای بیمار بهترین است
بهترین زمان برای کشیدن دندان چه زمانی است
ارتفاع و قطر استخوان چقدر می باشد
عفونت یا چرک در اطراف دندان یا عصب وجود دارد یا خیر
کیفیت استخوان چگونه است
ابعاد ایمپلنت چقدر باید باشد
تعداد ایمپلنت و همچنین فاصله ای که ایمپلنت ها باید از هم داشته باشند چقدر است.

 
 
این مقاله را هم مطالعه کنید:  عمل جراحی دندان نهفته
 
 

ارسال عکس توسط رادیولوژی به مطب آیا عکس CBCT سریع آماده می شود؟

همانطور که گفته شد برای انجام ایمپلنت دندان نیاز به عکس CBCT می باشد اما این عکس مانند MRI به زودی آماده نمی شود و معمولا چند روز برای اندازه گیری های دقیق آن توسط رادیولوژیست زمان نیاز است.

به همین منظور از آنجایی که بسیاری از مردم در طول روز کارهای متعدد و مشغله های ذهنی بیشماری دارند، برای صرفه جویی در زمان بعضی رادیولوژی ها پیک هایی برای ارسال این عکس ها به مطب ها بعد از آماده شدن دارند. پس نیاز به مراجعه مجدد بیمار برای عکس نیست.

همچنین به همراه عکس CBCT یک CD حاوی اطلاعات عکس به بیمار داده می شود تا در صورتی که نسخه فیزیکی آن مخدوش یا گم شد، اطلاعات آن در CD موجود باشد. همچنین ممکن است بعضی از بیمه ها برای پردخت هزینه های بیمار نیاز به عکس قبل و بعد داشته باشند.

اگر بیمار چند ایمپلنت نیاز داشته باشد، این عکس ها معمولا در یک یا چند ورق در کنار هم قرار می گیرند، ممکن است بیمار برای جراحی های ایمپلنت های بعدی نیاز به آن عکس داشته باشد.

امکان دسترسی به آن با توجه به بایگانی شدن در بیمه های دندان پزشکی وجود نداشته باشد به همین منظور CD همراه این عکس ها به بیمار داده می شود تا اطلاعات در صورت نیاز در هر زمان به صورت ذخیره وجود داشته باشد.

ارسال عکس توسط پیک به مطب مورد استقبال همه بیماران قرار گرفته و به همین منظور ما بیماران عزیز را به مراکزی ارجاع می دهیم که دارای پیک باشند تا در وقت بیمار صرفه جویی شود.

 

تعیین هزینه درمان پس از جمع بندی اطلاعات

هنگامی که بیمار عکس اسکن یا CBCT خود را به جراح ایمپلنت دندان نشان داد و ارزیابی نهایی انجام شد، جراح ایمپلنت در مورد انواع ایمپلنت، طول مدت درمان، مدت زمان لازم برای بی دندان بودن بیمار، امکان یا عدم امکان دریافت دندان موقت پس از جراحی ایمپلنت، نحوه جراحی، چک کردن داروهای بیمار، قطع دارو قبل از جراحی در صورت نیاز و موارد دیگر صحبت می نماید و هزینه نهایی درمان مشخص می شود.

همچنین نوع روکشی که برای ایمپلنت مشخص می شود مانند PFM یا زیرکونیا در این جلسه مورد بررسی قرار می گیرد. تعداد ایمپلنت هایی که باید برای بیمار کار گذاشته شود و همچنین مراقبت های بعد از جراحی ایمپلنت در این جلسه به بیمار گفته می شود.

بخاطر هزینه های بالای ایمپلنت و مواد و متریالی که ممکن است هنگام بازسازی استخوان مورد نیاز باشد، دستمزد دندان پزشک، آماده سازی کیت جراحی و اتاق عمل، معمولا حدود 70% هزینه ی کل درمان از بیمار دریافت می شود.

این امر به این دلیل است که ایمپلنت خریداری شده مختص بیمار می باشد و امکان گذاشتن آن برای بیمار دیگر وجود ندارد. همچنین به دلیل  ملاحظات بهداشتی و دستورالعمل های سازمان غذا و دارو و تجهیزات پزشکی، امکان عودت این قطعات به شرکت های سازنده ی ایمپلنت در صورت کنسلی بیمار بسیار سخت و زمانبر بوده و در برخی موارد امکان پذیر نمی باشد.

به همین منظور قراردادی با بیمار مراجعه کننده نوشته می شود و در آن تمام این توضیحات ذکر می شود. در صورت موافقت، این قرارداد بین جراح ایمپلنت و بیمار امضا می گردد. سپس نوبت جراحی تعیین می گردد.

 
مشاوره ایمپلنت دکتر ابراهیم گل
 
 

قرارداد برای چیست؟ آیا بی اعتمادی وجود دارد؟

در سال هایی که طبابت کرده ام و جراحی های مختلف از برندهای مختلف برای بیماران انجام داده ام، مراجعینی از مطب ها و همکاران دیگر داشته ام که بنا به دلایلی پزشک مربوطه خارج از کشور حضور داشته یا متاسفانه فوت شده است یا مطب خود را واگذار کرده است.

در این صورت تکلیف بیمار چیست؟ بسیاری از بیماران حتی نام برند ایمپلنت خود و کشور سازنده ی آن را نمی دانستند. همانطور که می دانید هزاران نوع ایمپلنت در دنیا ساخته می شود و از کشورهای مختلف به ایران ارسال می گردد.

از آنجایی که کیت ها و ابزارهای مربوط به هر ایمپلنت معمولا با ایمپلنت دیگر متفاوت می باشد، نیاز است که بیمار از نوع و برند و کشور سازنده ی ایمپلنت خود مطلع باشد. همچنین ایمپلنت ها دارای برچسب هایی هستند که در داخل پاکت مخصوص هر ایمپلنت و جعبه های پلمپ شده ایمپلنت وجود دارد.

معمولا یک لیبل ایمپلنت بر روی پرونده ی پزشکی بیمار و یک لیبل برروی نسخه ی قرارداد چسبانده می شود تا در صورتی که بیمار به پزشک خود دسترسی نداشت یا تمایل داشت برای ادامه ی کار به خارج از کشور سفر کند، از نوع ایمپلنت خود آگاهی داشته باشد.

در واقع اینجا بحث بی اعتمادی نیست و قرارداد برای شفافیت حداکثری می باشد و برای بیمار و کلینیک بسیار ضروری و مفید است تا بیمار هم از شرایط پرداخت خود و هم از نوع ایمپلنت و کشور سازنده ی آن و نوع درمان خود آگاهی داشته باشد.

این قرارداد در سال های بعد ممکن است نیاز شود مثلا اگر بیمار دچار فراموشی شود یا قصوری از طرف مطب یا درمانگاه صورت گیرد یا پرونده ی پزشکی بیمار با احتمال بسیار کم گم شود، اطلاعات مربوط به ایمپلنت در قرارداد ثبت شده باشد.

همانطوری که یخچالی که خریداری می کنیم یا پکیجی که در منزل نصب می کنیم دفترچه دارند و از مارکشان مطلع هستیم تا در صورت خراب شدن با شرکت های ضمانت کننده ی آن دستگاه ها تماس بگیریم و مشخصات دستگاه را اعلام کنیم برای ایمپلنت دندان نیز چنین است. 

 

نوبت جراحی چه زمانی می باشد؟

زمان انجام جراحی ایمپلنت با توجه به شرایط سیستمیک بیمار، تعداد ایمپلنت، طول زمان جراحی و دفعات مراجعه بیمار مشخص می شود. اگر بیماری دیابت داشته باشد بهترین زمان جراحی معمولا صبح ها می باشد

اما در مجموع زمان جراحی با توجه به شغل بیمار، فعالیت او، قطع یا عدم قطع دارو چند روز قبل از جراحی، نیاز به تجویز مکمل ها یا دارو ها قبل از جراحی و... مشخص می شود و مطب یا کلینیک کاملا با بیمار هماهنگ است.

بیماران عزیز نباید نگران نوبت جراحی باشند و در انتخاب نوبت جراحی عجله کنند. معمولا جراحی ها پشت سر هم انجام نمی شوند زیرا جراحی ها برای جراح ایمپلنت استرس زا می باشند و فشار مضاعفی به جراح و دستیاران او وارد می گردد.

معمولا جراحی در صبح یا عصر انجام می شود و به شب ارجاع نمی گردد مگر اینکه جراحی بسیار ساده باشد و شامل یک یا دو واحد ایمپلنت باشد. زمان جراحی با توجه به نوبت های دیگر بیماران قرار داده می شود و از عجله هنگام نوبت دهی جراحی خودداری می گردد.

 

اجزای مختلف ایمپلنت

اجزای مختلف ایمپلنت از زمان کاشت تا هنگام تحویل نهایی پروتز شامل بدنه ایمپلنت یا فیکسچر؛ قطعات مربوط به زمان قالبگیری مانند هیلینگ، اباتمنت یا جینجیوال فورمر (gingival former)، ایمپرشن و آنالوگ در هنگام قالبگیری و اباتمنت می باشد. نواحی مختلف بدنه ایمپلنت یا فیکسچر شامل کرست مدول، بدنه و اپکس می باشد.

بدنه ایمپلنت برای سهولت جراحی یا اعمال نیروی صحیح پروتزی به صفحه تماس ایمپلنت استخوان طراحی می شود و بسیار بسیار طراحی آن مهم می باشد. بدنه ایمپلنت باید موجب کاهش استرس در ایمپلنت شده و نیرو را به صورت صحیح به استخوان انتقال دهد. در دراز مدت نباید دچار تحلیل استخوان گردد و طول عمر بالایی داشته باشد.

 

کرست مدول

یکی از بخش های بدنه ایمپلنت است که برای نگه داشتن قطعات پروتزی یا دو تکه طراحی شده است. کرست مدول مسئول بخش انتقال از بدنه ایمپلنت به ناحیه انتهای ریشه می باشد. ناحیه اتصال اباتمنت معمولا یک پلتفرم یا سکو دارد که اباتمنت روی آن می نشیند.

پلتفرم موجب مقاومت فیزیکی در برابر نیروهای مختلف از جمله نیروهای اگزیال (axial) و نیروهای اکلوزالی می گردد. ایجاد تاثیر ضد چرخش یا آنتی روتیشن در پلتفرم در نظر گرفته شده در ایمپلنت های با هگز خارجی یا برای ایجاد اینکه به داخل ایمپلنت گسترش پیدا کرده است طراحی شده.

طراحی کرست مدول باید به گونه ای باشد که هنگام اعمال نیروهای اکلوزالی، استرس و فشار، این نیروها به راحتی به استخوان منتقل شده باشد، جلوی هجوم باکتری ها گرفته شود، تحلیل استخوان کرستال حتی المقدور صورت نپذیرد.

 

انتهای اباتمنت یا اپکس (Apex)

انتهای اپیکالی هر بدنه ایمپلنت باید به جای اینکه نوک تیز باشد و باعث آسیب به استخوان گردد، تخت و صاف باشد. با این کار تمام طول ایمپلنت در طرح مقابله با کشش یا استریم شرکت خواهد کرد.

علاوه بر این انتهای اپیکالی تخت و صاف باعث می شود در نواحی که نزدیک به عصب تحتانی مثلا در فک پایین هستیم باعث آزردگی یا آسیب به عصب نشود و همچنین هنگام قراردهی باعث آسیب به بافت نرم نگردد.

اباتمنت بخشی از ایمپلنت است که پروتز یا بخش فوقانی ایمپلنت را نگه داشته یا ساپورت می کند. در واقع اباتمنت مانند تاج در دندان عمل می کند و روکش دندان روی آن می نشیند و سوار می شود.

 

ایمپرشن

ایمپرشن قطعه ایست که در هنگام قالبگیری ایمپلنت روی فیکسچر نصب می گردد و همزمان با قالبگیری از دهان خارج شده و به لابراتوار ارسال می گردد.

 

آنالوگ

آنالوگ در واقع معنی آن همانند یا مشابه چیز دیگری می باشد. آنالوگ در ساخت کست اصلی (گچ اصلی)  برای بازسازی بخش نگه دارنده بدنه ایمپلنت و اباتمنت مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع آنالوگ همان نقش فیکسچر را روی گچ ایجاد می کند و وقتی ایمپرشن به آن متصل شد برای تهیه اباتمنت می توانیم زاویه مورد نظر را به راحتی تشخیص دهیم.

 

هیلینگ اباتمنت یا جینجیوال فورمر

قطعه ایست که در جلسه قالبگیری، قبل از قالبگیری نصب می گردد و برای فرم دادن لثه به صورت نرمال و برای جلوگیری از التهابات لثه روی فیکسچر قرار می گیرد.

 

ایمپلنت دندان جلو

ایمپلنت برای دندان جلو تفاوتی با بقیه ندارد اما از لحاظ زیبایی و تاثیری که در لبخند دارد، از حساسیت خاصی برخوردار است. برخی از افراد به هر دلیلی ممکن است یکی از دندان های جلویی خود را از دست بدهند.

ایمپلنت دندان یا فیکسچر در اندازه ریشه دندان جلویی از دست رفته به جای آن قرار داده می‌شود. فیکسچرها قطعاتی در اندازه دندان طبیعی می‌باشند. این فیکسچر ها با دقت بسیار زیادی ساخته می شوند که کاملا طبیعی به نظر برسند.

دو قسمت اصلی ایمپلنت دندان، فیکسچر (Fixture) و اباتمنت (Abutment) می باشند. قسمتی که داخل استخوان فک قرار می‌گیرد که اصطلاحاً فیکسچر نامیده می‌شود و قسمتی تاجی که بالای لثه قرار می‌گیرد اباتمنت نامیده می شود. روی اباتمنت پروتز یا روکش قرار می‌گیرد.

بهتر است برای ایمپلنت دندان جلو از روکش با جنس زیرکونیا (تمام سرامیک) استفاده شود زیرا روکش زیرکونیا یکی از روکش هایی است که برای طراحی لبخندی زیبا از آن استفاده می کنند و همچنین ظاهر این روکش کاملا شبیه به دندان است و می توان رنگ آن را با توجه به سایر دندان ها تنطیم کرد.

 
ایمپلنت - توسط دکتر ابراهیم گل
 

ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد؟

به طور کلی روش جراحی ها در کشورهای مختلف ممکن است اندکی با هم متفاوت باشد، مثلا برای کاشت دندان در کشوری مثل ایران؛ گاهی اوقات بعد از کشیدن دندان ممکن است لثه همپوشانی کافی نداشته باشد.

پزشک مجبور شود ایمپلنت دندان را در استخوان فک قرار داده و قطعه موقتی به نام هیلینگ روی آن نصب کند که از لثه خارج است. لثه به دور آن در همان مرحله اول جراحی بخیه زده می شود و نیاز به جراحی مرحله دوم و کنار زدن بافت نرم لثه نیست. پس از حدود 2 الی 3 ماه قالبگیری جهت ساخت روکش اصلی شروع می شود.

بسته به تعداد ایمپلنت ها حدود 1 الی 2 ماه بعد روکش اصلی به بیمار تحویل داده می شود. گاهی اوقات هم ابتدا آن در استخوان فک دهان قرار داده می شوند و لثه روی آن بخیه زده می شود. لذا بعد از جراحی، ایمپلنت دندان داخل دهان قابل مشاهده نخواهد بود.

در این حالت ایمپلنت ها زیر لثه قرار دارند تا تحت هیچ نوع فشاری قرار نگیرند. پس از حدود 2 الی 3 ماه لثه بطور محدود دوباره از محل کاشت دندان کنار زده خواهد شد.

با قرار دادن قطعه موقتی یا همان هیلینگ ایمپلنت دندان از لثه خارج می شود و قابل دیدن است. یک الی دو هفته جهت بهبود و ترمیم دوباره لثه به دور از قطعه ایمپلنتی که از لثه خارج شده است، مورد نیاز است.

در مرحله بعدی قالبگیری جهت ساخت روکش اصلی شروع می شود. و بسته به تعداد ایمپلنت ها حدود 1 الی 2 ماه بعد روکش اصلی به بیمار تحویل داده می شود. به طور کلی زمان پروسه کامل کاشت ایمپلنت دندان در مطب دکتر ابراهیم گل واقع در شهرک غرب تهران برای بیمارانی که مشکل خاصی ندارند و با تحلیل استخوان زیادی همراه نیستند حداکثر 4 الی 6 ماه می باشد.

 
 
 دکتر ابراهیم گل درمان های تخصصی دندانپزشکی از جمله ایمپلنت لیزری و ایمپلنت یک روزه با تحویل روکش فوری را با استفاده از بهترین برندهای دنیا انجام می دهد. ایمپلنت های با سطح لیزری استفاده شده توسط جراح دندانپزشک دکتر ابراهیم گل، علاوه بر گارانتی مادام العمر پاسپورتی که در خارج از ایران نیز دارای اعتبار می باشد، برای افراد سیگاری و کسانی که دچار پوکی استخوان هستند و همچنین افراد دیابتی نیز قابل استفاده است.
 
 
 
اگر نیاز به مشاوره در زمینه ایمپلنت دارید با این شماره 86128996 تماس بگیرید
 
 
جراحی کاشت دندان توسط دکتر ابراهیم گل
 

مزایای ایمپلنت دندان

با توجه به این که جای خالی دندان ها می تواند ظاهری نامناسب را به وجود آورد استفاده از ایمپلنت دندان می تواند زیبایی از دست رفته را برای شما جبران کرده و اعتماد به نفس را به شما بازگرداند.

ایمپلنت دندان یکی از سریع ترین روش ها برای جایگزینی دندان های از دست رفته است. که کاملاً ثابت و استوار است و بیشترین استحکام و مقاومت را دارد که باعث می شود هیچ نگرانی برخلاف دندان مصنوعی از جدا شدن و درآمدن آن نداشته باشید.

ایمپلنت سلامت لثه یا دندان‌های دیگر را به خطر نمی اندازد و از تحلیل رفتن استخوان فک جلوگیری می‌کند که باعث حفظ استخوان فک می شود. همچنین یکی دیگر از مزایای آن طول عمر بالای آن است.

طول عمر ایمپلنت ها در حدی است که اگر بهداشت دهان و دندان را به درستی رعایت کنید تا آخر عمر می تواند کارایی لازم را برای شما داشته باشد بدون این که دردسری برای شما به وجود آورد.

برای پر کردن جای خالی دندان روش‌های متعددی بر پایه ایمپلنت و یا بدون آن وجود دارد. متداول‌ترین روش‌های جایگزینی دندان‌های صدمه دیده یا از دست رفته عبارتند از دندان مصنوعی، بریج و ایمپلنت. کاشت دندان تنها روش دائمی و ماندگار پر کردن جای خالی دندان‌ها است و منافع زیادی برای بیمار به دنبال دارد. 

 

انواع ایمپلنت دندان

اولین سوال مهم در کاشت ایمپلنت این است که کدامیک از انواع آن بهتر است، انواع مختلف ایمپلنت کره ای، آمریکایی و همچنین ایمپلنت سوئیسی وجود دارد که با توجه به شرایط بیمار و مهارت دندانپزشک در درمان کاشت دندان نوع و برند مناسب انتخاب می گردد، ضمنا ایمپلنت لیزری که به تازگی مطرح شده است از بهترین نوع، جنس و برند می باشد.

اما از نظر روش درمان همان دو روشی که در بالا توضیح داده شد به عنوان ایمپلنت تک مرحله ای و دو مرحله ای به عنوان انواع و روش اصلی ایمپلنت وجود دارند.

به تازگی شرکت های ایرانی هم به جمع برندهای تولید کننده ایمپلنت اضافه گردیده است که هنوز تجربه ی کافی را در مقایسه با برندهای مطرح دنیا ندارد، اما امید می رود که در آینده نه چندان دور، در سطح قابل رقابت با بهترین های دنیا قرار بگیرد.

 
 
 

اندوستیال (endosteal)
ساب‌پریوستیال (subperiosteal)
ایمپلنت اندوستیال به ایمپلنتی گفته می شود که درون استخوان قرار می گیرد. ساب‌پریوستیال نوعی است که روی استخوان آرواره و زیر بافت لثه قرار می گیرد. امروزه دیگر از ساب‌پریوستیال استفاده نمی شود، چون در مقایسه با ایمپلنت های اندوستیال در بلند مدت نتایج ضعیف تر و استحکام کمتری دارند.

 
روکش دندان موقتی
 

هزینه و قیمت ایمپلنت دندان

هزینه و قیمت ایمپلنت دندان بستگی به شرایط دندانی فرد دارد این قیمت بعد از ویزیت توسط دندانپزشک متخصص مشخص خواهد شد. عوامل بسیاری وجود دارد که قیمت ایمپلنت دندان را تعیین می کند. از جمله عواملی که می توان به آن اشاره کرد:

نیاز به پیوند استخوان دارد یا نه.
نیاز به سینوس لیفت
کیفیت، مقدار و محل استخوان
تعداد دندان های جایگزین شده
نوع پروتز
نوع و برند مناسب ایمپلنت برای بیمار

این ها مواردی هستند که بر قیمت انجام ایمپلنت دندان تأثیر می گذارد. جنس ایمپلنت دندان نقش مهمی در تعیین هزینه درمانی دارد. دفعات مراجعه به دندانپزشک، عکس پرتوی ایکس، پیچیدگی مشکل درمانی، تعداد دندان‌هایی که می‌ خواهید جایگزین کنید، تجهیزات مورد استفاده، محل کاشت دندان و تخصص دندانپزشک از جمله عوامل تعیین ‌کننده هزینه کاشت ایمپلنت دندان هستند.

 

ایمپلنت دندان قیمت 1403

سازندگان قطعات ایمپلنت کیفیت و دقت را فدای هیچ چیز نمی کنند به همین دلیل برندهای بسیار معروف سازنده ایمپلنت، اینقدر از کار خود مطمئن هستند که گاها برای آنها ضمانت مادام العمر صادر می کنند.

در این بین سازندگان دیگری نیز هستند که شاید با همین دقت و کیفیت نتوانند قطعات خود را تولید نمایند اما می شود از آنها نیز استفاده نمود. ولی توصیه اکید ما این است هرگز سراغ ایمپلنت های خیلی ارزان با برند های ناشناخته نروید، زیرا شک نکنید که تقلبی می باشند و استفاده از آنها، آسیب های جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.

قیمت ایمپلنت دندان در ایران در سال 1403 بسته به نوع برند و تکنولوژی ساخت آن از محدوده 13 میلیون تومان به بالا می باشد. برای آگاهی از هزینه دقیق کاشت ایمپلنت دندان با مطب دکتر ابراهیم گل تماس بگیرید.

 
مشاوره ایمپلنت دکتر ابراهیم گل
 

ایمپلنت دندان یک روزه

معمولا دوره درمان و مدت زمانی که طول می کشد تا بیمار به هدف خود که همان کسب سلامتی است برسد هم برای بیمار و هم برای پزشک مهم می باشد و هر چه طول دوره درمان کوتاه تر باشد طرفداران آن روش درمانی هم بیشتر خواهد بود.

ایمپلنت دندان فوری یک روزه یکی از درمان هایی است که این ویژگی را دارد و بیمار به سرعت می تواند نتیجه ی مطلوب خود را به دست آورد. حال تفاوتی که بین ایمپلنت دندان فوری و ایمپلنت دندان سنتی وجود دارد این است که دوره بهبود روش فوری بسیار کمتر از روش سنتی می باشد به طوری که می توان مدت زمان انجام آن را یک روز بیان کرد.

همچنین تاج یا روکش قرار داده شده بر روی پایه ایمپلنت دندان در ایران و در مطب دکتر ابراهیم گل واقع در شهرک غرب تهران مطابق با استانداردهای روز دنیا هم می تواند به صورت دائمی باشد و هم موقتی.

 
 

مزیت ایمپلنت دندان بر دندان مصنوعی چیست؟ 

در واقع می‌ توان گفت ایمپلنت هم از نظر زیبایی و هم از نظر عملکردی بسیار بهتر از دندان مصنوعی است. ایمپلنت دندان کاملاً شبیه دندان طبیعی است و کسی متوجه تفاوت آن با دندان‌ های طبیعی خودتان نمی‌ شود.

با ایمپلنت دندان می‌توانید همه غذاهایی را که قبلاً با دندان‌های خود می‌خوردید، بخورید و هیچ‌ گونه محدودیت غذایی خاصی برای آن وجود ندارد در حالی ‌که با دندان مصنوعی بسیاری از غذاها را نمی‌ توان جوید. 

 
مزیت ایمپلنت دندان بر دندان مصنوعی چیست؟
 

تمیز کردن دندان مصنوعی مستلزم تمیز کردن دندان‌های طبیعی و دندان مصنوعی به صورت جداگانه است در حالی که ایمپلنت درست همانند دندان‌های دیگرتان تمیز می‌شود. نیازی به مراقبت ویژه ندارد. ایمپلنت کاملاً ثابت است و لغزش و تکان ندارد در حالی که دندان مصنوعی هنگام صحبت کردن و جویدن غذا تکان خورده و دائماً لثه را تحریک می‌کند.

همچنین امکان درآمدن آن وجود دارد به همین علت بسیاری از بیماران همیشه هنگام صحبت کردن و خندیدن نگران بیرون آمدن دندان مصنوعی خود را دارد در حالی ‌که ثبات ایمپلنت درست همانند دندان طبیعی است چرا که به استخوان فک جوش خورده است. 

از نظر سلامتی نیز ایمپلنت بهتر است چرا که نه تنها از دندان‌های دیگر استفاده نمی‌کند و سلامت آنها را به مخاطره نمی اندازد، بلکه از سلامت استخوان فک محافظت کرده و مانع تحلیل رفتن استخوان می‌شود.

در حالی‌ که در مورد دندان مصنوعی چنین نیست و مشکل تحلیل رفتن استخوان فک وجود دارد که باعث می‌شود هر چند سال یکبار دندان مصنوعی نیاز به تنظیم مجدد یا تعویض داشته باشد. 

 
انواع مختلف ایمپلنت دندان چیست؟
 

قیمت ایمپلنت فوری

قیمت ایمپلنت فوری همواره مبحثی هست که برای بسیاری از افراد مورد توجه قرار دارد. و سوالی که برای این دسته از افراد پیش می آید این است که قیمت ایمپلنت فوری چقدر بیشتر از ایمپلنت به روش معمولی می باشد.

به طور کلی قیمت ایمپلنت فوری بین 20 الی 30 درصد بیشتر از روش معمولی می باشد و این افزایش قیمت به دلیل پروسه ی انجام کار، مواد و متریال اضافی که نسبت به روش معمولی استفاده می شود و در نهایت خود تکنیک فوری که توسط دندانپزشک صورت می گیرد، باعث این تفاوت قیمت می باشند.

 
 

عکس ایمپلنت دندان

 
ایمپلنت دندان
 

درد ایمپلنت دندان

در هنگام جراحی برای کاشت دندان در صورت مجرب بودن متخصص خود درد بسیار کمی را احساس خواهید کرد. در پاسخ به سوال اینکه آیا ایمپلنت درد دارد؟ اگر بگوییم هیچ دردی ندارد، دروغ است ولی درد کاشت دندان به قدری نیست که غیر قابل تحمل باشد.

ناگفته نماند درد پس از جراحی کشت دندان ممکن است تا ده روز طول بکشد. برای کاهش این درد از انواع مسکن ها استفاده می شود. در زمان جراحی نیز از آن جا که بی حس کننده استفاده می شود، هیچ گونه دردی را احساس نخواهد کرد. در صورت داشتن استرس می توانید از پزشک خود درخواست کنید به هنگام بی حس کننده از آرامش بخش نیز استفاده کند.

 

انواع مختلف ایمپلنت دندان در ایران کدام است؟

خود ایمپلنت دندان معمولاً از تیتانیوم ساخته می‌شود. تیتانیوم مواد استاندارد برای ساخت ایمپلنت است که چندین دهه با نتایج بسیار خوبی امتحان خود را پس داده است. اباتمنت قطعه واسطه بین فیکسچر و روکش است که نقش آن نگه داشتن دندان بر روی ایمپلنت می‌باشد. اباتمنت نیز غالباً از تیتانیوم ساخته می‌شود اما ممکن است از اباتمنت سرامیکی استفاده شود. 

 

روکش دندان که در واقع جایگزین تاج دندان می‌شود در صورتی که برای دندان های جلویی استفاده شود معمولاً از جنس سرامیک یا پورسلین انتخاب می‌شود. روکش دندان سرامیکی ظاهری کاملاً شبیه دندان طبیعی دارد.

 
دندانهای عقبی
 

در برخی موارد به خصوص در مورد دندان های عقبی که تحت فشار زیادی قرار دارند، ممکن است از روکش پی اف ام PFM (اسکلت فلزی با رویه سرامیکی) و یا روکش فلزی استفاده شود تا استحکام آن افزایش پیدا کند. مسلماً استحکام و مقاومت روکش فلزی بیشتر از روکش سرامیکی است و احتمال صدمه دیدن آن کمتر می‌باشد. 

 

چه مدت طول می‌کشد تا صاحب دندان شویم؟ 

دریافت ایمپلنت دندان یک فرآیند چند مرحله ‌ای است که چندین ماه طول می‌کشد. در حالت معمول از زمان جایگذاری پایه ایمپلنت در داخل استخوان فک تا زمانی که صاحب دندان می‌شوید سه تا شش ماه زمان می‌برد.

 
جایگذاری پایه ایمپلنت در داخل استخوان
 

با این حال در برخی موارد ممکن است بارگذاری فوری انجام شود به این معنی که بلافاصله پس از کاشت ایمپلنت، روکش دندان موقتی بر روی آن نصب شود تا فعلاً جای خالی دندان را در دهان پر کند اما این کار صرفاً جنبه زیبایی دارد و نمی‌توانید با این دندان غذا بخورید.

پس از کاشت دندان 6 هفته تا 12 هفته طول می‌کشد تا بافت‌های پیرامون آن التیام پیدا کنند. در این مدت باید خیلی مراقب باشید که فشاری بر آن وارد نکنید.

 
 

شرایط پس از عمل کاشت ایمپلنت و التیام بافت‌ها چگونه است؟

پس از عمل باید مسکن مصرف کنید. مسکن های بدون نسخه برای کنترل درد و ناراحتی حاصل از عمل جراحی کاشت ایمپلنت، کفایت می‌کند. دستورالعمل دقیق مراقبت‌های خانگی را دندان‌پزشک به اطلاع شما می‌رساند. در صورتی که متوجه خونریزی غیر طبیعی، درد غیر قابل کنترل و یا علایم عفونت شدید  فوراً با دندانپزشک تماس بگیرید.

 
التیام بافت‌ها
 

مراقبت از دندان ایمپلنتی چگونه است؟ 

پس از کاشت ایمپلنت باید همانند دندان‌های طبیعی خودتان از آن مراقبت کنید. به این معنی که حداقل دو مرتبه در روز مسواک بزنید و یک مرتبه نخ دندان بکشید. باید هر شش ماه یک بار برای چکاپ دندانپزشکی مراجعه کنید تا وضعیت دندان ایمپلنتی و بافت‌های پیرامون آن و همچنین دندان‌های طبیعی دیگر ارزیابی شود.

پژوهش‌ های اخیر نشان می‌دهد سیگار کشیدن در التیام بافت‌ها اختلال ایجاد کرده و می‌تواند عوارض ایمپلنت را افزایش دهد. بنابراین در صورتی که سیگار می‌کشید باید پیش از کاشت دندان این کار را ترک کنید.

 
کاشت دندان توسط دکتر ابراهیم گل
 

آیا ایمپلنت دندان را می‌توان سفید کرد؟ 

مهم‌ترین نکته ‌ای که برای زیبایی نتایج درمان های ترمیمی دندان باید در نظر داشته باشید این است که ایمپلنت دندان و تمامی ترمیم‌ های دندانی را نمی‌توان سفید تر کرد و در واقع بلیچینگ تأثیری بر آنها ندارد.

بنابراین در صورتی که احتمال تصمیم برای بلیچینگ دندان‌ها در آینده وجود دارد، ابتدا این کار را انجام دهید تا دندان‌ های طبیعی تان سفید شود و سپس ایمپلنت بکارید تا رنگ آن را مطابق با رنگ دندان‌ های مجاور انتخاب کنید.

 
آیا ایمپلنت دندان را می‌توان سفید کرد؟
 

توجه داشته باشید هر ترمیم دندانی اعم از ایمپلنت و روکش، هم رنگ دندان‌های مجاور انتخاب می‌شود تا دندان‌ها یکدست و لبخند تان زیبا باشد بنابراین در صورتی که دندان‌ هایتان زرد است یا به هر دلیلی از رنگ آن‌ها راضی نیستید و نیاز به درمان‌های سفید کننده دارد، بیش از هر گونه ترمیم دندان، اقدام سفید کردن دندان‌ ها نمایید.

 

دوام و طول عمر ایمپلنت دندان چقدر است؟ 

در صورت مراقبت مناسب و انجام چکاپ های منظم دندانپزشکی احتمالاً ایمپلنت دندان تا آخر عمر به شما خدمت می‌کند. معمولاً هیچ نیازی به تعویض خود ایمپلنت‌ ها جود ندارد. اما طول عمر روکش دندان که بر پایه ایمپلنت نصب شده است 10 تا 15 سال برآورد می‌شود که بسته به بهداشت دهان و برنامه غذایی تان ممکن است کمتر یا بیشتر شود. 

 
دوام و طول عمر ایمپلنت دندان
 

مراحل کاشت ایمپلنت دندان چگونه است؟ 

ابتدا معاینه کلی انجام می‌شود تا شرایط بیمار بررسی شود. سابقه پزشکی و دندانپزشکی بیمار دریافت می‌شود تا اطمینان حاصل شود مشکلی که مانع کاشت ایمپلنت می‌شود، وجود ندارد. عکس پرتوی ایکس از دندان‌ها و فک گرفته می‌شود تا موقعیت دقیق ساختارهای زیرین مانند عصب ها و همچنین تراکم و حجم استخوان فک بررسی شود و محل کاشت ایمپلنت به شکل دقیق تعیین شود.

پس از آن در صورت لزوم پیوند استخوان انجام شود تا قاعده مستحکمی برای پشتیبانی ایمپلنت ایجاد شود. در نهایت پایه ایمپلنت در داخل استخوان فک جایگذاری می‌شود و پس از چندین ماه که ایمپلنت استخوان فک جوش خورد، پروتز مصنوعی جایگزین دندان بر روی ایمپلنت نصب می‌شود.

 

عمل جراحی کاشت ایمپلنت چگونه است؟ 

ابتدا با استفاده از بی‌ حسی موضعی، دهان بی ‌حس می‌شود تا بیمار در حین درمان دردی احساس نکند. سپس با استفاده از دریل دندانپزشکی، سوراخی متناسب با ابعاد پایه ایمپلنت در داخل استخوان فک ایجاد می‌شود.

پایه ایمپلنت در داخل سوراخ قرار می‌گیرد و بر روی آن پیچ درپوش نصب می‌شود تا سوراخ ایمپلنت بسته شود. سپس لثه روی آن را پوشانده و بخیه می‌شود. پس از چند ماه که فرآیند یکپارچگی استخوان پشت سر گذاشته شد، مجدداً طی عمل جراحی ساده ای، لثه روی ایمپلنت برش می‌خورد.

پس از این که دندانپزشک به ایمپلنت دسترسی پیدا کرد، پیچ درپوش را باز کرده و هیلینگ اباتمنت را بر پایه ایمپلنت پیچ می‌کند. نوع اباتمنت بر اساس محل کاشت دندان و شرایط دندان‌های مجاور و استخوان فک انتخاب می‌شود.

 

پس از مدتی که لثه پیرامون اباتمنت را گرفته و التیام یافت، روکش دندان به اباتمنت وصل می‌شود. اتصال روکش به اباتمنت ممکن است به واسطه پیچ و یا چسب باشد. در برخی شرایط ممکن از عمل جراحی یک مرحله ‌ای برای کاشت ایمپلنت انجام شود.

تفاوت آن با روش گفته شده در این است که در مرحله اول کاشت دندان، لثه روی ایمپلنت را نمی‌پوشاند تا برای نصب اباتمنت که چند ماه دیگر انجام می‌شود، نیازی به بریدن لثه نباشد. 

 
 
 دکتر ابراهیم گل درمان های تخصصی دندانپزشکی از جمله ایمپلنت لیزری و ایمپلنت یک روزه با تحویل روکش فوری را با استفاده از بهترین برندهای دنیا انجام می دهد. ایمپلنت های با سطح لیزری استفاده شده توسط جراح دندانپزشک دکتر ابراهیم گل، علاوه بر گارانتی مادام العمر پاسپورتی که در خارج از ایران نیز دارای اعتبار می باشد، برای افراد سیگاری و کسانی که دچار پوکی استخوان هستند و همچنین افراد دیابتی نیز قابل استفاده است.
 
 
 
اگر نیاز به مشاوره در زمینه ایمپلنت دارید با این شماره 86128996 تماس بگیرید
 
 
جراحی ایمپلنت دندان - توسط دکتر ابراهیم گل
 

آیا احتمال عدم موفقیت درمان ایمپلنت وجود دارد؟

هر درمان پزشکی امکان عدم موفقیت دارد و ایمپلنت دندان نیز از این قاعده مستثنی نیست اما کاشت ایمپلنت دندان یکی از موفق‌ترین درمان‌های حوزه پزشکی محسوب می‌شود به طوری که طبق پژوهش‌ های صورت گرفته احتمال موفقیت آن بیش از 98% برآورد می‌شود.

 

دلایل عدم موفقیت ایمپلنت چیست؟ 

در بیشتر موارد عوامل عدم موفقیت ایمپلنت تحت کنترل بوده و به راحتی قابل درمان است. شایعترین دلایل شکست درمان ایمپلنت و البته قابل پیشگیری ترین آنها، عفونت و تحلیل رفتن استخوان است.

پری ایمپلنتیت نوعی عفونت است که در بافت های احاطه کننده ایمپلنت و داخل لثه ایجاد می شود و معمولا حاصل ضعف بهداشت دهان است. این وضعیت در صورت عدم درمان به موقع منجر به تخریب استخوان و لق شدن و در نهایت از دست دادن دندان ایمپلنتی می شود. 

 

ایمپلنت برای چه کسانی مناسب نیست و ناموفق خواهد بود

در صورتی که سابقه شیمی درمانی یا رادیوتراپی دارید، باید بدانید که احتمال موفقیت درمان کمتری خواهید داشت. مواردی مانند ابتلا به پوکی استخوان و بیماری هایی مانند آن، هنوز اطمینانی حاصل نشده است و تاثیر آن در کارکرد و ماندگاری آن مشخص نیست.

برای انجام ایمپلنت، سلامت لثه بسیار مهم است و علاوه بر آن باید استخوان های فک قدرت و انسجام کافی برای نگهداری آن وجود داشته باشد. در بسیاری از موارد اگر متقاضی از دخانیات استفاده کند، دندانپزشک از درمان خودداری خواهد کرد، زیرا استفاده از این مواد، باعث کاهش امکان موفقیت در درمان خواهد شد.

در صورتی که بخواهید تمام دندان ها را به روش کاشت دندان جایگزین کنید، در فک بالا به شش تا هشت ایمپلنت و در فک پایین به چهار تا شش عدد نیاز خواهید داشت. رعایت بهداشت عمومی دهان و دندان در بالا بردن عمر ایمپلنت بسیار مهم است.

ایمپلنت ها، طرح لبخند را بهبود می بخشند. در صورت استفاده از داروهایی که از مشتقات بیس فسفونات هستند، توصیه می شود که از این درمان استفاده نکنند.

 
ایمپلنت ها و طرح لبخند
 

کاشت ایمپلنت دندان با لیزر در ایران

لیزر بسیار کارامد و کم تهاجمی است و تجربه آن برای بیمار راحت تر از برش جراحی است. مثلا پرتوی لیزر WaterLaser iPlus بیولیز با سیستم فیبر نوری متصل به ابزار دستی این دستگاه، با پالس های ثابت مستقیما به بافت هدف اصابت می کند.صدای پالس های دستگاه برای گوش ها همانند موسیقی است.

همچنین در مقایسه با صدای ارتعاش و لرزش دریل دندانپزشکی برای بیمار بسیار خوشایندتر است. لیزر جایگزین مطمئن و راحتی برای ابزارهای قدیمی دندانپزشکی است و این امکان را به جراح می دهد که کارهای پیچیده تر و دشوارتری را برای بیمار انجام داده و احتمال خونریزی را به حداقل برساند.

همچنین ناراحتی پس از عمل برای بیمار به حداقل می رسد و احتمال عفونت زخم کاهش می یابد. التیام بافت ها پس از لیزر درمانی سریعتر انجام می شود.

 
 
این مقاله را هم مطالعه کنید:  بهترین دندانپزشک در شهرک غرب | تهران
 
 

قبل از جراحی ایمپلنت دندان

دندانپزشک معالج قبل از انجام هر کاری به بیمار توضیح می دهد که چگونه برای درمان آماده شود. قبل از انجام هر درمان، پرسشنامه ای راجع به شرایط پزشکی خاص در اختیار بیمار قرار خواهد گرفت.

آن را کامل و دقیق پر کنید و اگر مطلب مهمی وجود دارد که در پرسشنامه وجوددارد، حتما آنرا با دندانپزشک در میان بگذارید. قبل از انجام عمل ایمپلنت ، نیاز به معاینه لثه ها و اطمینان یافتن از سلامتی کامل آنها وجود دارد.

هر گونه عفونت یا پوسیدگی در لثه و دندان های مجاور محل قرار گیری ایمپلنت ، باید به طور کامل درمان شوند. بعد از اطمینان از سلامت کامل بافت های دهانی، ناحیه جراحی و اطراف آن نیاز به تهیه یک اسکن رادیوگرافی مخصوص ایمپلنت (اصطلاحا CBCT یا DVT ) از محل می باشد که توسط مراکز رادیولوژی تخصصی فک و صورت انجام می شود.

دندانپزشک به کمک این گزارش، ارتفاع و ضخامت استخوان و نیز سایر موارد مهم مانند محل عبور اعصاب مهم، سینوس ها و … را بررسی می کند و بهترین سایز و محل قرار گیری ایمپلنت دندان را مشخص خواهد کرد.

آخرین مسئله ای که قبل از جراحی ایمپلنت دندان باید مورد توجه قرار گیرد مثل: فشار خون بالا، سابقه سکته قلبی یا مغزی، سابقه پیوند عضو و … گاهی موارد نیاز به دریافت داروی خاص یا تغییر در دوز داروهای دریافتی فعلی بیمار وجود دارد. در مواردی که شخص به دلیل بیماری زمینه ای مانند مشکلات قلبی، تحت نظر پزشک دیگری قرار دارد نیاز به مشورت با پزشک مربوطه وجود دارد.

 

فرآیند عمل جراحی ایمپلنت دندان در شهر تهران

مدت زمان انجام عمل ایمپلنت، به تعداد و پیچیدگی شرایط عمل بستگی دارد. ممکن است چند ایمپلنت دندان در یک عمل جراحی قرار داده شود که در این حالت، زمان عمل ایمپلنت طولانی تر خواهد بود.

جراحی معمولا تحت بی حسی موضعی انجام می شود و در این حالت درد کاملا در دهان شما از بین خواهد رفت.  ممکن است از یک آرام بخش استفاده کنید تا در طول عمل اضطراب تان ازبین برود و یه شما کمک می کند تا آرام باشید.

بعد از اینکه لثه کاملا بی حس شد. دندانپزشک یک برش در لثه شما به وجود آورده و یک سوراخ کوچک در استخوان فکتان ایجاد می کند و ایمپلنت در آن قرار داده می شود. می توان در شرایط خاص، کشیدن دندان آسیب دیده و جایگزینی ایمپلنت را طی یک جلسه انجام داد. این روش، ایمپلنت فوری یک جلسه ای است و همیشه قابل انجام نیست و فقط در “شرایط خاصی” قابل انجام است.

اگر این حالت قابل انجام نباشد، دندانپزشک ایمپلنت چند ماه (فک بالا 3-6 ماه و فک پایین 2-4 ماه) بعد از کشیدن دندان قرار می دهد تا استخوان فک زمان کافی برای ترمیم داشته باشد به این حالت “ایمپلنت تاخیری” می گویند.

در موارد نادر ممکن است نیاز باشد که عمل تحت بیهوشی انجام شود که در اینصورت عمل باید در مراکز خاص با تجهیزات خاص برای شما انجام خواهد شد. در این صورت بیمار، به طور کامل بیهوش می شود ودر طول عمل خواب خواهد بود.

ایمپلنت دندان فوری و تاخیری می تواند طی یک یا دو مرحله انجام شود. در روش یک مرحله ای میله و اتصالاتی که پروتز و ایمپلنت را متصل می کنند ، همزمان جایگزاری می شوند و بعد از پایان جراحی، ضمائم آن در دهان قابل مشاهده است.

در روش دو مرحله ای ابتدا میله، در زیر لثه قرار می گیرد، و بعد از مدتی (حدودا دو تا سه ماه) برای بهبود کامل لثه و استخوان بایستی صبر کنید. بعد از گذشت زمان، طی یک جراحی دیگر، اتصالات به آن متصل می شود.

در هر دو شیوه، پس از گذشت دو الی چهار ماه از جراحی اولیه، پروتز نهایی آماده و تحویل می شود. در طول این زمان، امکان ساخت انواع پروتز شامل موقت، ثابت یا متحرک بسته به شرایط متغیر است. می تواند طی این دوران، مشکلاتی مانند جویدن غذا و زیبایی که در اثر از دست رفتن دندان ایجاد شده، تا حدودی بهبود پیدا کند.

 
فرآیند عمل جراحی ایمپلنت دندان
 

مراقبت های بعد از جراحی ایمپلنت دندان

بعد از انجام ایمپلنت، ممکن است به استراحت نیاز داشته باشید تا اثر بی حسی کاملا رفع شود، یک بی حسی موضعی چند ساعت طول می کشد تا دهان و دندان شما به حالت اول بازگردد.

شما ممکن است به مسکن نیاز داشته باشید تا اثر ناراحتی حاصل از بی حسی را، برطرف کند. معمولا بعد از عمل می توانید به خانه برگردید، اما اگر بیهوشی عمومی داشتید به یک همراه نیاز دارید تا شمارا برای رسیدن به خانه همراهی کند و تا 24 ساعت اول بهتر است دوست یا یکی از آشنایان مراقب شما باشد.

در چند روز بعد از ایمپلنت، بهتر است از غذاهای نرم استفاده کنید. مراقب باشید تا زمانی که بیحسی کاملا از ناحیه دهانتان برطرف نشده، از غذاها و نوشیدنی های داغ استفاده نکنید. دهان خود را مثل همیشه با مسواک و نخ دندان تمیز نگه دارید. ممکن است برای تمیز کردن دندان ها به مسواک ویژه، نیاز داشته باشید.

 

کاربرد های ایمپلنت برای درمان مشکلات دندان

کاربرد اولیه ایمپلنت، جایگزینی دندان طبیعی است. ایمپلنت دندان، تکیه گاه دندان های مصنوعی است: به دلیل ثبات و استحکام ایمپلنت، از آنها به عنوان تکیه گاه برای دندان های مصنوعی استفاده می شود.

ایمپلنت جایگزینی مناسب برای همه دندان ها است: برای بیمارانی که همه دندان هایشان را به دلیل پوسیدگی یا بیماری لثه از دست داده اند، از جمله می توان به تکنیک All-On-4 اشاره کرد که توسط کمپانی سازنده آن نوبل بیوکر Nobel Biocare نام گذاری شده است. برای این تکنیک، تنها چهار ایمپلنت برای نگهداری همه دندان ها در فک بالا یا فک پایین کفایت می کند.

 
مراقبت های بعد از جراحی ایمپلنت دندان
 

مینی ایمپلنت در ارتودنسی

در درمان های ارتودنسی، می توانند به عنوان انکوریج (نقطه اتکا جهت اعمال نیرو به دندان ها) بصورت موقت عمل کرده تا به جابجایی دندان به جایگاه دلخواه کمک کنند. مینی ایمپلنت ها کوچک هستند و برای کمک به جابجایی دندان ها به استخوان آرواره متصل می شوند و پس از آنکه درمان به نتیجه رسید، از فک خارج خواهند شد.

 

مینی ایمپلنت برای ارتودنسی

در این شیوه ایمپلنت ها در مناطقی قرار می گیرند که استخوان استحکام کافی داشته باشد. پس از آن پروتز دندان به آن پیچ می شود. تکنیک All-On-4 جایگزین دندان مستحکم را برای فرد به وجود می آورد که در مقایسه با جایگزین های قدیمی مانند دندان های مصنوعی متحرک، احساسی همانند دندان طبیعی به فرد می دهد.

بدون شک، این درمان در دندانپزشکی سبب شده است که گزینه های درمانی بیشتری برای جایگزین کردن یک یا چند دندان از دست رفته وجود داشته باشد که استحکام بیشتری در طول زمان دارند.

 

زمان لازم برای جوش خوردن ایمپلنت دندانی

فک پایین سه ماه - فک بالا پنج ماه. این یک قانون کلی است که می تواند در شرایط مختلف تفاوت داشته باشد مثلا اگر در فک بالا ، لیفت سینوس انجام شده باشد بهتر است یک تا دو ماه بیشتر فرصت داده شود تا استخوان جدید به تراکم بیشتری برسد.

از دیگر مواردی که ممکن است نیاز به مدت زمان بیشتری باشد، انواع گرافت استخوانی و یا اسپیلیت کردن استخوان است. در شرایطی که استخوان تراکم کمتری دارد باید زمان بیشتری لحاظ شود تا تراکم استخوان به حد مطلوب برسد و در شرایط ایده آل می توان از مدت انتظار کم کرد. این وقتی است که طول و عرض ایمپلنت دندانی کاشته شده، ایده آل برای دندان جایگزین باشد.

 
جوش خوردن ایمپلنت
 

سن مناسب برای ایمپلنت کردن

برای ایمپلنت، باید تا سن 18 سالگی صبر کرد تا اسکلت صورت شکل کامل خود را پیدا کند. در غیر این صورت ممکن است در آینده به خاطر رشد فک و صورت ایمپلنت دندانی کوتاه تر به نظر برسد.

در بعضی موارد اگر چند ایمپلنت دندانی در یک ناحیه کاشته شده باشد و پروتزی به شکل بریج روی ایمپلنت ها باشد مقاومت بریج مانع از رشد اسکلت در آن ناحیه خواهد شد و بیمار دچار دفرمتی صورت می شود.

پس از سن 18 سالگی هیچ محدودیتی وجود ندارد و تا هر سنی می توان ایمپلنت دندانی را انجام داد. در سنین پایین تر می توان ایمپلنت دندانی را برای تک دندان انجام داد، ولی باید پروتز ایمپلنت دندانی بعد از 18 سالگی تعویض شود تا اندازه آن با دندان های مجاور تناسب داشته باشد.

در صورتی که ایمپلنت ها با طرح ها و قطرها و زوایای مختلف از هم کاشته شوند، بهتر است که با روکش آنی به یکدیگر متصل شوند و به صورت گروهی روکش شوند تا اینکه تک تک و به طور مجزا روکش شوند به این دلیل که می توانند در تحمل فشارهای جویدن به کمک هم بیایند.

 

ایمپلنت فوری چیست؟

در بعضی موارد خاص اگر شرایط استخوانی خیلی مساعد باشد می توان بلافاصله تاج را به ریشه کاشته شده متصل کرد ولی احتمال شکست درمان تا 20% افزایش می یابد.

برای انجام این کار باید عرض و طول استخوان ایده آل باشد و تراکم استخوان هم به حدی باشد که بتوان ایمپلنت را با نیروی 60 نیوتن بست. پروتز این ایمپلنت باید کوتاه باشد که در هنگام جویدن به فیکسچر فشار وارد نشود و نیز باید از جنس کامپوزیت یا آکریل باشد.

بهتر است ایمپلنت فوری فقط برای 6 دندان قدامی انجام می شود که جنبه زیبایی دارند  و در نواحی خلفی به خاطر افزایش فشار بهتر است که اینکار انجام نشود. بعد از مدت پنج ماه روکش موقت با روکش اصلی تعویض می شود.

 

شرایط لازم برای انجام ایمپلنت فوری:

1- 6 دندان قدام بالا و یا فک پایین بصورت گروهی یا تک تک وجود حداقل 6 میلیمتر عرض استخوان

2- وجود حداقل 13 میلیمتر طول مفید استخوان

3- تیپ یک یا دو یا حداکثر 3 استخوانی (از نظر تراکم)

4- گیر اولیه 35 الی 60 نیوتن

5- رعایت بهداشت دهان ودندان

6- عدم وجود براکسیزم (دندان قروچه)

 
ایمپلنت فوری
 

تشریح روند و طول درمان در کاشت ایمپلنت:

جلسات ملاقات با بیمار از ابتدا باید تشریح شود برای مثال کاشت یک واحد دندان در فک بالا  به ترتیب زیر است

جلسه اول کاشت فیکسچر روز 1

جلسه دوم بازکردن بخیه بعد از دو هفته روز 15

جلسه سوم چکاپ دو ماه بعد روز 75

جلسه چهارم بستن هیلینگ یک ماه بعد روز 105

جلسه پنجم قالبگیری بعد از پانزده روز روز 120

جلسه ششم امتحان فریم پنج روز بعد روز 125

جلسه هفتم تحویل پروتز پنج روز بعد روز 135

این حداقل زمان لازم است اگر چینی قبل از گلیز امتحان شود و اگر چسب موقت زده شود دو جلسه اضافه می شود برای فک پایین این زمان دو ماه کوتاه تر است به همین خاطر سعی می کنیم که تا حد امکان درمان های ایمپلنت دو فک را را با هم شروع کنیم  و یا فک بالا را زود تر از فک پایین شروع کنیم.

در صورتی که دو فک با هم احتیاج به ایمپلنت داشته باشد حتما با فک بالا شروع می کنیم  می توانیم یک ماه صبر کنیم و بعد کار فک پایین را شروع می کنیم  و نهایتا سه ماه بعد از جراحی اول اقدام به بستن هیلینگ می کنیم.

بسیاری از بیماران می گویند که ترجیح می دهیم کاشت دندان را از یک فک شروع کنیم و اگر رضایت بخش و راحت بود در ناحیه دیگر شروع خواهیم کرد ولی تجربه نشان داده که همه این افراد موقع تحویل کارشان می گویند ای کاش تمام نواحی را با هم شروع کرده بودیم.

چون همیشه نتیجه کار رضایت بخش است این وظیفه دندانپزشک است که اعتماد بیمار را جلب کند که نهایتا در پنج ماه کلیه کارهای ایمپلنتی تمام شود و تعداد ویزیت های بیمار به حداقل برسد. انجام اینکار موجب ایجاد پلان اکلوزالی بهتر، تقسیم فضای ایده آل تر و یکنواختی رنگ واندازه و قرینه سازی مناسب تر می شود.

 
طول درمان در کاشت ایمپلنت
 

بزرگ شدن سینوس و نیاز به جراحی سینوس لیفت برای کاشت ایمپلنت:

سینوس گونه ای حفره خالی دو فک بالا است که با کشیده شدن دندان های زیر آن بزرگ می شود و فضای کاشت ایمپلنت را کاهش می دهد. در این موارد باید فضای ایجاد شده با پیوند استخوان پر شود تا بتوان ایمپلنت را در استخوان جدید کاشت به این عمل سینوس لیفت می گویند که به دو صورت انجام می شود.

 

سینوس لیفت بسته (Close Sinus Lift)

جراحی سینوس بسته در جابیکه حداکثر به سه تا پنج میلیمتر فضا احتیاج است انجام می شود وایجاد فضای بیشتر از آن باید به روش سینوس لیفت باز انجام میشود. که این روش همزمان با کاشت ایمپلنت انجام می شود و پس از آن حداقل شش ماه باید صبر کرد.

 

سینوس لیفت باز (Open sinus Lift)

جراحی سینوس باز در جایی که به بیش از سه میلیمتر فضا جهت کاشت ایمپلنت احتیاج است انجام می شود و معمولا به گونه ای انجام می شود که ابتدا جراحی سینوس انجام شده. پس از گذشت حداقل 4 ماه از زمان جراحی کاشت ایمپلنت در ناحیه سینوس انجام می شود که معمولا این مرحله نیاز به انجام جراحی سینوس بسته نیز دارد.

 

رادیو گرافی تخصصی ایمپلنت در شهرک غرب تهران:

رادیوگرافی مورد نیاز جهت تشخیص عرض استخوان (CBCT) است با این تصاویر علاوه برعرض استخوان رابطه عصب تحتانی فکی و چانه ای و سینوس ماگزیلا و همینطور زاویه استخوان دیده می شود.

توجه داشته باشیم که بهترین رادیوگراف هم می تواند خطا داشته باشد و نباید صد در صد به آن اکتفا کرد و باید مشاهدات بالینی در نظر گرفته شود و در صورت نیاز در حین جراحی باید رادیو گراف تکمیلی انجام شود.

 

شناسایی تیپ های مختلف استخوان جهت تخمین طول ایمپلنت:

شناسایی تیپ های مختلف استخوان در حین کار یک امر تجربی است ما این تجربه را در حین بیرون آوردن دندان پیدا کرده ایم همینطور در موقع دریل کردن استخوان هم می توان قضاوت کرد که استخوان از چه نوعی است.

 

تیپ یک استخوان (Type 1)

این استخوان بسیار متراکم بوده طوری که پیچش ایمپلنت درون آن به سختی انجام  می شود پس بنابراین سایز حفره ایجاد  شده باید نزدیک به سایز ایمپلنت باشد تا تنش بیش از حد بین فیکسچر ایمپلنت و استخوان وجود نداشته باشد.

فشار بیش تر از 60 نیوتن می تواند منجر به عدم خون رسانی شود و در نتیجه ایمپلنت جوش نخورد. بعلاوه اصطکاک بیش از حد فیکسچر با استخوان می تواند موجب ساییده گی فیکسچر بشود و در نتیجه اتصال مطلوبی بین  فیکسچر و استخوان ایجاد نمی گردد.

 

تیپ دو استخوان (Type 2)

این نوع استخوان هم از تراکم بالایی بر خوردار است و حفره بایستی به اندازه ایمپلنت ایجاد شود با این تفاوت که دریل آخر فقط در ناحیه کرست استخوان (قسمت فوقانی)  وارد می شود تا ایمپلنت گیر اولیه مناسبی داشته باشد.

 

تیپ سه استخوان (Type 3)

این نوع استخوان تراکم کمتری دارد و برای این نوع استخوان باید آخرین دریل حذف شود تا اینکه پیچش ایمپلنت باعث افزایش تراکم استخوان شود و گیر مناسبی ایجاد شود.

بعضی وقت ها استخوان کرست مقاومی دارد ولی داخلی استخوان ضعیف است در این مواقع لازم است دو دریل آخر حذف شوند یا فقط در ناحیه کرست دریل استفاده شود بنابراین بررسی اولیه استخوان بسیار امر حیاتی جهت موفقیت همان ایمپلنت محسوب می شود.

 
ایمپلنت دندان با لیزر
 

تیپ چهار استخوان (Type 4)

این کم تراکم ترین نوع استخوان است که از دریل فقط برای ایجاد یک روزنه جهت ورود فیکسچر استفاده می شود و بقیه حفره توسط استوتوم یا خود ایمپلنت ایجاد می شود تا استخوان به اندازه کافی متراکم شود شاید در برخی موارد لازم باشد از پودر استخوان هم استفاده کرد.

 

 تیپ پنج استخوان (Type 5)

این استخوانی است که هنوز کاملا شکل نگرفته و فقط زمانی می توان در آن ایمپلنت کرد که استخوان پر تراکمی در انتهای استخوان تازه شکل گرفته وجود داشته باشد که بتوان فیکسچر را به آن متصل کرد. و در کل انجام جراحی و کاشت ایمپلنت در این ناحیه توصیه نمی شود.

 

در صورت نیاز به پیوند استخوان مراحل زیر طی می شود:

اگر استخوان فک شما به اندازه کافی تراکم نداشته نباشد یا خیلی نرم باشد، ممکن است قبل از انجام عمل جراحی ایمپلنت دندان به پیوند استخوان احتیاج پیدا کنید. پیوند استخوان به این دلیل است که در فرایند عمل جویدن، دهان شما فشار زیادی به استخوان شما وارد می کند و اگر استخوان نتواند ایمپلنت را تحمل کند، احتمالاً عمل جراحی ایمپلنت با شکست مواجه می شود. 

پیوند استخوان می تواند پایه محکم تری برای ایمپلنت داشته باشد. چندین ماده پیوند استخوان وجود دارد که می توان از آنها برای بازسازی استخوان فک استفاده کرد. این گزینه ها ممکن است شامل پیوند استخوان طبیعی مانند استفاده از استخوان محل دیگری از بدن یا پیوند استخوان مصنوعی مانند مواد جایگزین استخوان که می تواند ساختارهای حمایتی برای رشد استخوان جدید باشد.

ممکن است بازسازی استخوان  چندین ماه طول بکشد تا استخوان جدید برای پشتیبانی از کاشت دندان آماده شود. در برخی از موارد، شما فقط نیاز به پیوند استخوانی جزئی دارید که این کار می تواند همزمان با عمل جراحی ایمپلنت انجام شود. 

در حین جراحی برای قرار دادن ایمپلنت دندان، دندانپزشک متخصص، دهان شما را برای ایجاد شکاف در لثه و در محل استخوان جراحی می کند. در شکافی که در استخوان فک ایجاد شده است قسمت فلزی ایمپلنت دندان (پایه تیتانیوم) قرار می گیرد.

از آنجایی که پایه ی ایمپلنت به عنوان ریشه دندان عمل می کند ، در عمق استخوان کاشته می شود. در این مرحله، در دهان شما شکافی برای دندان جدید وجود دارد که هنوز جایگزین نشده است. در صورت لزوم می توان یک نوع پروتز موقت جزئی را برای حفظ ظاهر قرار داد. می توانید این پروتز را هنگام تمیز کردن و هنگامی که خواب هستید، بردارید.

 

سوالات کلیدی در مورد درمان ایمپلنت دندان:

 

1. دوره نقاهت درمان چقدر طول می کشد

اگر درد شدیدی دارید، از مسکن های با دوز بالا مانند پاراستامول یا ایپوبروفن استفاده کنید متخصص معالج ممکن است با تجویز آنتی بیوتیک و دهانشویه ضد عفونی کننده، از شما بخواهد تا خطر عفونی شدن را کاهش دهد.

چند ماه پس از انجام عمل، بهتر است که به طور مکرر توسط دندانپزشک معاینه شوید تا اطمینان پیدا کنید که در طول دوره نقاهت مشکل خاصی وجود ندارد. مدت زمان لازم برای بهبودی، با توجه به شرایط دهان و دندان ها و همچنین روش درمان دندانپزشک متفاوت است.

در این مدت بهتر است که دستورالعمل های دندانپزشک را رعایت کنید. بعد از تحویل پروتز های نهایی، مجموعه ایمپلنت و پروتزها می تواند عملکرد مشابه دندان های طبیعی شما را داشته باشند و شما می توانید به طور عادی غذا بخورید.

شما باید حتما حداقل روزی دو بار از نخ دندان استفاده کنید و مسواک بزنید تا از سالم ماندن دندان ها و ایمپلنت ها مطمئن شوید و دندانپزشک خود را به طور منظم ببینید. اگر پروتز های متصل به آن آسیب دید دندانپزشک شما احتمالا می تواند آن را تعمیر کند. در غیر اینصورت پروتز تعویض خواهد شد. اگر ایمپلنت شما آسیب ببیند، ممکن است دندانپزشک بتواند آن را تعمیر کند. 

 
 
 دکتر ابراهیم گل درمان های تخصصی دندانپزشکی از جمله ایمپلنت لیزری و ایمپلنت یک روزه با تحویل روکش فوری را با استفاده از بهترین برندهای دنیا انجام می دهد. ایمپلنت های با سطح لیزری استفاده شده توسط جراح دندانپزشک دکتر ابراهیم گل، علاوه بر گارانتی مادام العمر پاسپورتی که در خارج از ایران نیز دارای اعتبار می باشد، برای افراد سیگاری و کسانی که دچار پوکی استخوان هستند و همچنین افراد دیابتی نیز قابل استفاده است.
 
 
 
اگر نیاز به مشاوره در زمینه ایمپلنت دارید با این شماره 86128996 تماس بگیرید
 
 
درمان ایمپلنت دندان
 

2. خطرات و عوارض ایمپلنت دندان

جراحی و موارد مربوط به آن، خطرات خاص خود را دارد. پیش از انجام جراحی و امور مرتبط به ایمپلنت، از دندانپزشک معالج خود بخواهید که خطرات کار را به طور کامل برای شما توضیح دهد.

ممکن است پس از انجام عمل ایمپلنت، دچار عوارض جانبی خفیف و موقتی شوید. این عوارض جانبی می تواند شامل تورم و احساس ناخوشایند در اطراف آن باشد. عوارض جانبی مشکلاتی هستند که هنگام عمل یا بعد از آن اتفاق می افتد.

بیشترین عارضه ای که پس از هر جراحی احتمال وقوع آن می رود، خونریزی زیاد و واکنش به بیحسی یا بیهوشی است. عصب هایی که به صورت شما عصب دهی می کنند، رشته های عصبی فک پایین را نیز پشتیبانی می کنند. 

این رشته های عصبی دندان ها، لثه و لب پایین شما را تحت پوشش دارند. اگر این اعصاب آسیب ببینند ممکن است در این نواحی احساس سوزن سوزن شدن، بیحسی موقت و یا گاهی بیحسی دائمی داشته باشید.

احساس درد شدید در این نواحی ممکن است وجود داشته باشد. عکس های رادیوگرافی و سی تی اسکن می تواند به داندانپزشک کمک کند که جایگاه رشته های عصبی در استخوان فک را مشاهده و خطرات احتمالی را به حداقل برساند.

در صورتی که به درستی با استخوان فک ادغام نشود، ممکن است که ایمپلنت شل شود. این اتفاق معمولا درد ندارد، اما مشکل بزرگ این خواهد بود که ایمپلنت نمی تواند پروتز ها را ساپورت کند.

در این صورت عمل دوباره انجام خواهد شد. دندانپزشک توصیه می کند که به طور منظم، ایمپلنت را چک کنید تا از سلامت آن مطمئن شوید.  از عوارض مهم دیگر آن، صدمه دیدن رشته های عصبی است.

این اتفاق خیلی نادر است، اما ممکن است دندانپزشک در مواردی هنگام ایجاد حفره در استخوان، به اعصاب آسیب برساند و به این ترتیب بیمار دچار بی حسی شود. در اغلب اوقات این بی حسی پس از چند ماه از بین خواهد رفت.

 
مراحل کاشت ایمپلنت دندان
 

3. مزایای این درمان (ایمپلنت) نسبت به درمان های دیگر

مزایای مهم این درمان عبارتند از:
1. یکی از مزایای مهم، ظاهر بسیار زیبا و طبیعی آن است. ایمپلنت ها به دندان های طبیعی بسیار شبیه هستند و از آنجا که در استخوان فک محکم می شوند ماندگاری بیشتری دارند.

2. تاثیر گذاری مثبت در گفتار و صحبت کردن بیمار از دیگر مزیت های دیگر آن هستند. با حرکت کردن دندان های لق در دهان ممکن است موجب کاستن صحبت کردن افراد شود.

ایمپلنت به شما اجازه می دهد با اعتماد به نفس بیشتر و به بهترین شکل با دیگران ارتباط برقرار کنید. اعتماد به نفس شما را بسیار بالاتر می برد و  لبخند زیباتری برای شما بوجود خواهد آورد.

3. به این دلیل که ایمپلنت یک عضو ثابت است، این روش ناراحتی پروتز های متحرک را بوجود نمی آورند و جزئی از دهان شما خواهد بود.

4. پروتز های متحرک می توانند در هنگام غذا خوردن، ناراحتی هایی برای شما ایجاد کنند اما با این درمان شما می توانید غذاهای مورد علاقه خودتان را با لذت و بدون درد میل کنید.

5. با این روش، نیازی به استفاده از دندان های دیگر ندارید، از آنجا که دندان های مجاور برای حمایت به کار گرفته نشده اند، بیشتر دندان های شما دست نخورده باقی می مانند

6. طول عمر ایمپلنت بسیار زیاد است و سال ها قابل استفاده خواهند بود.

7. با مراقبت خوب، بسیاری از آنها یک عمر قابل استفاده است.

8. تنها مزیت پروتز های متحرک ، قابلیت جا به جایی است. اما ایمپلنت ها با پایه های محکم، نه نیاز به چسب های آلوده دارند و نه آزار دهنده هستند.

 
 
این مقاله را هم مطالعه کنید:  بهترین مرکز ایمپلنت | کلینیک تخصصی ایمپلنت
 
 

آفر ویژه کاشت ایمپلنت دندان کره ای

یکی از چالش های سال 1401 در حوزه دندانپزشکی، تخصیص ارز دولتی به تجهیزات و وسایل و مواد دندانپزشکی بوده است. مهمترین چالش این حوزه بحث ایمپلنت و قیمت ایمپلنت می باشد. در واقع دولت برای کاهش فشار وارده به مردم، می خواهد قطعات ایمپلنت را از ارز آزاد مستثنی کند تا عموم مردم بتوانند برای درمان ایمپلنت اقدام کنند.

اگر ارز دولتی به آن تعلق نگیرد، این حوزه دستخوش تغییرات بسیار زیادی خواهد شد و فشار مضاعفی به دندانپزشکان و مردم عزیز کشورمان وارد می شود. اکثر مراجعین مردم به دندانپزشکی، و همین طور حوزه ایمپلنت قشر متوسط به بالای جامعه می باشند.

در این بازه زمانی قیمت ایمپلنت برای عموم مردم بسیار مهم است و آنها نیاز دارند تا ایمپلنت با کیفیت و با قیمت مناسب برایشان انجام شود. همانطور که اشاره شد به علل مختلف قیمت ایمپلنت در سال 1402 نیز دستخوش تغییرات زیادی خواهد بود.

مطب دندانپزشکی دکتر ابراهیم گل بنا دارد که یک ثبات نسبی برای قیمت ایمپلنت در نظر بگیرید، لذا با مذاکرات فراوانی که با کمپانی ها و نمایندگان پخش قطعات ایمپلنت انجام داده ایم در تلاش هستیم که هر چند وقت یکبار آفر ویژه ای برای قطعات ایمپلنت مخصوصا ایمپلنت ساخت کشور کره جنوبی در نظر بگیریم. برای اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید.

 
ویدیو نظرات بیماران دکتر ابراهیم گل
 
 

ایمپلنت فوری دندان در ایران

کاشت ایمپلنت + روکش دندان + تحویل فوری حتی یک روزه

کاشت ایمپلنت و روکش دندان - تحویل فوری حتی یک روزه
ایمپلنت دندان ( Dental Implant ) یا فیکسچر در اندازه ریشه دندان جایگزین دندان از دست رفته می شود.
پس از جوش خوردن ایمپلنت قالبگیری انجام می شود و پس از ساخته شدن پروتز در لابراتوار، روکش به بیمار تحویل داده می شود؛
گاهی می شود این پروسه را حتی در یک روز انجام داد.
 
در صورتی که یک یا تعدادی از دندان هایتان را از دست داده اید و نیاز به اطلاعات بیشتر دارید،
پس هر چه سریع تر برای تعیین وقت چکاب و مشاوره با ما در ارتباط باشید.
 
 
 

مقالات مرتبط :

ایمپلنت دندان چیست؟ | هزینه کاشت ایمپلنت دندان در سال 1403

بهترین مرکز ایمپلنت | کلینیک تخصصی ایمپلنت

ایمپلنت یک روزه | کاشت دندان در یک روز - تحویل فوری روکش

بهترین دندانپزشک در شهرک غرب | تهران

ایمپلنت دیجیتال | مراحل درمان – محاسبه قیمت و مشاوره

متخصص ایمپلنت | بهترین متخصص ایمپلنت از نگاه بیماران

جراحی لثه با لیزر و هزینه آن و بیماری های لثه چیست؟

کشیدن دندان عقل + [هزینه جراحی دندان عقل]

لمینت دندان چیست؟ انواع لمینت دندان | قیمت لمینت در سال 1403

 

کلمات کلیدی : ایمپلنت دندان - لمینت دندان - ایمپلنت فوری - ایمپلنت دیجیتال

نظرات کاربران

captcha Refresh
مهسا امینی
۱۴۰۱/۰۷/۲۳۰۰
پاسخ

من کلا فوبیای جراحی دارم، مخصوصا از ایمپلنت هم خیلی میترسم ..بی حس می کنید کامل یا بیهوش؟؟؟؟؟
بعدش چی میشه؟

دکتر ابراهیم گل
۱۴۰۱/۰۷/۲۵۰۰

سلام سرکار خانم امینی عزیز
شاید در ابتدا اینطور به نظر بیاد که ایمپلنت دندان خیلی دردناک است، اما شما در هنگام جراحی ایمپلنت، هیچ گونه دردی حس نمی کنید، حتی اگر بعد از جراحی مقداری درد حس کردید با داروهای مسکن کامل کنترل می گردد، پس جای هیچ نگرانی ندارد.

عرشیا
۱۴۰۱/۰۶/۱۸۰۰
پاسخ

من از دندانپزشکی خیلی میترسم ..خیلی درد داره!!
دو تا از دندون های جلوم رو از دست دادم، نمیدونم باید چیکار کنم

دکتر ابراهیم گل
۱۴۰۱/۰۶/۲۷۰۰

سلام وقت بخیر

واقعا در عمل به این صورت نیست در مطب دندانپزشکی ما درمان ها با کمترین میزان درد انجام می شود، همچنین برای دندان های از دست رفته تان بهتر است درمان ایمپلنت دندان را انجام دهید، که با تکنیک های مدرن و جدید همراه با لیزر برای شما انجام می شود؛ که درد را کاملا کنترل می کند .

اسفندیار فروتن
۱۴۰۱/۰۵/۰۴۰۰
پاسخسلام اگه بخوام ایمپلنت دیجیتال انجام بدم باید اول دندانم را بکشم بعد مراجعه کنم یا خیر؟؟
دکتر ابراهیم گل
۱۴۰۱/۰۶/۰۱۰۰

سلام وقت بخیر جناب فروتن گرامی

بهتر است کشیدن دندان و کاشت ایمپلنت به صورت همزمان انجام شود، همچنین برای این کار به عکس رادیوگرافی CBCT نیاز است

لطفا برای برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد با مطب تماس بگیرید تا همکارانم اطلاعات لازم را خدمت شما اعلام نمایند.

شماره تماس: 86128996

همچنین اگر در حال حاضر امکان برقراری تماس ندارید می توانید مقاله زیر در ارتباط با ایمپلنت دیجیتال را نیز مطالعه کنید.

https://drebrahimgol.com/digital-implant

متین
۱۴۰۱/۰۴/۰۶۰۰
پاسخاگر دندان عقلم پوسیده باشه می تونم به جاش ایمپلنت کنم؟
دکتر ابراهیم گل
۱۴۰۱/۰۵/۰۲۰۰

سلام وقت بخیر جناب متین گرامی

دندون عقل اگر پوسیده باشد بهتر است کشیده شود ، اگر دندان مستقیم آن هم کشیده شده باشد، از آنجایی که تاثیری در مکانیزم جویدن ندارد و فضای بی دندانی آن ناحیه هم تاثیری در زیبایی لبحند شما ندارد و مهمتر اینکه فضا برای انجام جراحی ایمپلنت به جای دندان عقل خیلی مساعد نیست؛ از این رو ایمپلنت به جای دندان عقل معمولا توصیه نمی شود.

برای اطلاعات بیشتر درباره دندان عقل می توانید مقاله زیر را مطالعه کنید:
https://drebrahimgol.com/what-is-a-wisdom-tooth

ولیمحمدی
۱۴۰۰/۰۸/۲۵۰۰
پاسخجراحی ایمپلنت رو با لیزر انجام می دهید؟
دکتر ابراهیم گل
۱۴۰۰/۰۸/۲۶۰۰

سلام وقت بخیر جناب ولیمحمدی عزیز
بله در مواردی که سطح استخوان مناسب باشد و ریشه دندان پوسیده از قبل خارج شده باشد، جراحی ایمپلنت با لیزر انجام می شود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر و دقیق تر می توانید با ما تماس بگیرید:
شماره تماس :   86128996

حمید رضا قربانی
۱۴۰۰/۰۸/۲۲۰۰
پاسخسلام هزنیه نصب یک عدد دندان در فک پایین دندان شماره سه چقدر میشه؟
دکتر ابراهیم گل
۱۴۰۰/۰۸/۲۲۰۰

سلام وقت بخیر جناب آقای قربانی عزیز
 عوامل متعددی بر قیمت ایمپلنت تاثیر می گذارند، لطفا با مطب تماس بگیرید همکارانم توضیحات کامل رو در این مورد خدمت شما اعلام می کنند :
شماره تماس :   86128996

محسن محمدی
۱۴۰۰/۰۸/۱۸۰۰
پاسخسلام من دندونم رو خیلی وقته کشیدم حدودا 14 ساله این دندونم و میتونم ایمپلنت کنم بعد از گذشت این همه سال؟
دکتر ابراهیم گل
۱۴۰۰/۰۸/۱۸۰۰

سلام وقت بخیر جناب آقای محمدی عزیز
بله به احتمال خیلی زیاد می توانید کاشت دندان انجام بدید ، ممکن هست به دلیل اینکه مدت زیادی بی دندان بوده اید استخوان تحلیل رفته باشد که به بازسازی و پیوند استخوان نیز برای شما انجام می شود ، اگر عکس رادیوگرافی دارید می توانید از لینک زیر برای ما ارسال کنید :

https://drebrahimgol.com/send-your-cbct
 

صولت
۱۴۰۰/۰۸/۱۵۰۰
پاسخمن فشار خون بالا دارم که در حال حاضر دارو مصرف می کنم، البته فشار خونم کنترل شده هست، حالا سوالم این هست برای یکی از دندون های خلفی ام که پوسیده شده و باید کشیده بشه متونم ایمپلنت انجام بدم؟
ممنان
دکتر ابراهیم گل
۱۴۰۰/۰۸/۱۵۰۰

سلام وقت بخیر جناب صولت گرامی

اگر تحت درمان باشید و همین طور که می فرمایید کنترل شده و روبه بهبودی باشه، پس از انجام دادن آزمایش های اولیه در صورت نبود مشکل می توانیم براتون ایمپلنت دندان انجام بدیم. برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید همکارانم حتما راهنمایی می کنند:

شماره تماس:   86128996

ذوالقدر
۱۳۹۹/۱۲/۱۶۰۰
پاسخ

خسته نباشید خانم دکتر.ایا برای افرادیکه تماما دندان های فک بالا و پایین را از دست دادند برای بستن روکش دندان به اباتمنت نظر حضرتعالی چسب را پیشنهاد میکنید یا پیچ ؟

دکتر ابراهیم گل
۱۳۹۹/۱۲/۱۷۰۰

سلام روز خوش

پیشنهاد بنده چسب میباشد.

سعیدمنش
۱۳۹۹/۱۰/۱۶۰۰
پاسخ

با عرض سلام و خسته نباشید واسه پر کردن دندان و عصب کشی با بیمه فرار داد دارید؟

دکتر ابراهیم گل
۱۳۹۹/۱۱/۱۸۰۰

سلام وقت خوش 
خیر

 

پوریا
۱۳۹۹/۰۸/۰۳۰۰
پاسخ

من سه ماه پیش ایمپلنت انجام دادم ، اما هنوز هیچ چیزی به من تحویل ندادن تماس هم میگیرم باهاشون میگن بهتون خبر میدیم، الان من همین طوری بلاتکلیف موندم دیگه خسته شدم از این شرایط تو رو خدا راهنمایی کنید من الان باید چیکار کنم ؟؟

دکتر ابراهیم گل
۱۳۹۹/۰۸/۰۵۰۰

سلام وقت خوش جناب پوریا گرامی

در حال حاضر به دلیل پاندمی کرونا و تعطیل یا نیمه تعطیل بودن برخی مراکز مرتبط؛ پروسه انجام کارهای دندانپزشکی و مخصوصا درمان ایمپلنت که به صورت مرحله ای می باشد با اندکی تاخیر انجام می شود و همچنین فراهم کردن قطعات که اکثر از خارج از کشور وارد می شوند هم مزید بر می باشد، البته ما از شراط مرکزی که ایمپلنت دندان خود را در آنجا انجام داده اید اطلاع نداریم ؛ اما توصیه می کنیم در این راستا صبر بیشتری داشته باشید و نهایت همکاری را با مرکز ایمپلنت خود داشته باشید که در نهایت درمان ایمپلنت شما به طور کامل و با نهایت دقت و ظرافت انجام شود.

زهرا سادات
۱۳۹۹/۰۷/۱۲۰۰
پاسخ
فرق فیکسچر با ایمپلنت چی هست؟
دکتر ابراهیم گل
۱۳۹۹/۰۸/۰۵۰۰

سلام وقت خوش سرکار خانم زهرا سادات عزیز
در واقع فیکسچر بخشی از اجزا ایمپلنت هست که جایگزین ریشه دندان می شود، اما به کل مراحل کاشت دندان از ابتدا تا انتها ، تازمانی که روکش نهایی تحویل داده می شود؛ ایمپلنت گفته می شود.

 

راضیه بختیاری
۱۳۹۹/۰۶/۲۰۰۰
پاسخ

سلام دندون عقلم ، باعث پوسیدگی دندون کناریش شده یه جا نشون دادم گفتن باید هر دو رو بکشم بعدا می تونم ایمپلنت انجام بدم؟

دکتر ابراهیم گل
۱۳۹۹/۰۷/۱۵۰۰
سلام وقت خوش سرکار خانم بختیاری گرامی
اگر دندان قابل نگه داری نباشد باید خارج شود و با گزینه مناسب جایگزین گردد ، و اینکه برای جایگزینی می توانید ایمپلنت انچام دهید و مشکلی ایجاد نمی شود.
 
سادات
۱۳۹۹/۰۶/۱۷۰۰
پاسخ

سلام دندان آسیاب من پوسیده ، به من گفتن باید بکشم ، الان باید چیکار کنم هزیناش رو هم میگید

دکتر ابراهیم گل
۱۳۹۹/۰۶/۱۹۰۰
سلام وقت خوش جناب سادات گرامی
طبیعتا اگر دندان قابل نگه داری نباشد باید خارج شود و با گزینه مناسب جایگزین گردد ، لطفا برای اطلاع دقیق قیمت ایمپلنت دندان با شماره تلفن مطب تماس بگیرید:

شماره تماس :   86128996
ماجد
۱۳۹۹/۰۵/۳۱۰۰
پاسخ

سلام جوانی 35 ساله هستم که ردیف بالای فکم همی دندانهام مصنوعی هستش 3 بار درست کردم ولی خیلی بدشده وهمش میوفته و15 کیلو وزن کم کردم بنظرشمابایدچیکا کنم؟ سپاسگذارم

دکتر ابراهیم گل
۱۳۹۹/۰۶/۱۸۰۰

سلام وقت بخیر
بهترین جایگزین دندان از دست رفته ایمپلنت هست و با توجه به سن شما دندان مصنوعی نمی تواند روش مناسبی باشد، می توانید هر چه سریعتر برای کاشت ایمپلنت دندان اقدام کنید

ماجد
۱۳۹۹/۰۵/۳۱۰۰
پاسخ

سلام جوانی 35 ساله هستم که ردیف بالای فکم همی دندانهام مصنوعی هستش 3 بار درست کردم ولی خیلی بدشده وهمش میوفته و15 کیلو وزن کم کردم بنظرشمابایدچیکا کنم؟ سپاسگذارم

هستی فروزانفر
۱۳۹۹/۰۴/۰۴۰۰
پاسخ

قیمت ایمپلنت رو می فرمائید؟

دکتر ابراهیم گل
۱۳۹۹/۰۶/۱۸۰۰

سلام وقت خوش سرکار خانم فروزانفر عزیز
لطفا برای اطلاع دقیق قیمت ایمپلنت دندان با شماره تلفن مطب تماس بگیرید:

شماره تماس :   86128996

علی مراد پور
۱۳۹۹/۰۳/۰۵۰۰
پاسخ

سلام و عرض ادب . من دندونم رو ایمپلنت کردم ولی پروتزش هنوز برام عادی نشده چکار باید بکم ؟

 

دکتر ابراهیم گل
۱۳۹۹/۰۶/۱۸۰۰

سلام وقت خوش جناب مراد پور گرامی
یک مدت زمان لازم هست که به پروتز عادت کنید، بعدش کاملا عادی میشه مشابه دندون های خودتون

ملانظری
۱۳۹۹/۰۳/۰۵۰۰
پاسخ

دکتر خودشون ایمپلنت رو انجام میدن یا دستیارشون؟

دکتر ابراهیم گل
۱۳۹۹/۰۶/۱۸۰۰

سلام وقت خوش
کاشت ایمپلنت دندان، یک کار تخصصی و کاملا خاص می باشد و فقط و فقط باید خود دندانپزشک آن را انجام دهد

احمدرضا سوری
۱۳۹۹/۰۳/۰۵۰۰
پاسخ

سلام خسته نباشید. آیا امکان اینکه از دندانهای مصنوعی برای مدتی استفاده کنیم و بعد برای ایمپلنت دندان اقدام کنیم وجود دارد؟

دکتر ابراهیم گل
۱۳۹۹/۰۶/۱۸۰۰

سلام وقت خوش
بهتر است در ابتدا برای جلوگیری از تحلیل استخوان و آسیب های احتمالی بعدی در ناحیه استخوان فک ، ایمپلنت دندان انجام دهید. چونکه ایمپلنت بهترین جایگزین برای دندان از دست رفته می باشد

مازیار ذوالنوری
۱۳۹۹/۰۳/۰۵۰۰
پاسخ

من دندان ایمپلنت کرده ام سه ماه هست دلم شور می زند چه می شه

دکتر ابراهیم گل
۱۳۹۹/۰۶/۱۸۰۰

سلام وقت بخیر
جای نگرانی نیست مشکلی پیش نمیاد و بزودی صاحب دندون میشید انشالا

حیدر شرفیه
۱۳۹۸/۰۵/۰۶۰۰
پاسخسلام اگر ریشه دندان مانده باشد دقیقا چه مدت قبل از ایمپلنت بایستی آنرا کشید؟

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه می توانید از جدیدترین مقالات، اخبار و تخفیفات سایت در ایمیل خود با خبر شوید

راه های دسترسی به کلینیک دندانپزشکی دکتر ابراهیم گل:

آدرس :شهرک غرب - بلوار دادمان - بین خیابان فلامک و بلوار فرحزادی - خیابان فخارمقدم - کوچه گلبرگ یکم شرقی- پلاک 4 - واحد 2

تلفن : 86128996

مسیر دسترسی: میدان صنعت، بلوار فرحزادی، بیمارستان آتیه. (از بیمارستان آتیه به سمت خیابان فلامک، نبش خیابان گلسا)

dr. ebrahimgol location