جراحی لثه با لیزر + هزینه 1403
جراحی لثه با لیزر و هزینه آن و بیماری های لثه چیست؟ - برای دانستن جراحی لثه و مطالب آن لازم است که ابتدا شناخت آناتومی از لثه داشته باشیم و برای تشخیص بیماری شرایط سلامت را در مبحث لثه باید بدانیم بافت هایی که دندان را در بر گرفته اند پریودنشیوم میشوند پریودنشیوم شامل لثه و که بافت های حمایت کننده از سمان سطح ریشه الیاف پریودنتال و زائده آلوئولار استخوان فک تشکیل می شود. (توصیه می شود مقالات لمینت دندان و ایمپلنت دندان را نیز مشاهده کنید)
ساختار لثه و بافت های اطراف آن از دید بالینی
از دید بالینی لثه شامل سه قسمت است لثه آزاد، لثه چسبنده و لثه بین دندانی. خود لثه بافت نرم کراتینیزه ای است که با پهنای 1 تا 9 میلیمتر دور تا دور دندان را در بر میگیرد در تعریف لثه به نرم بودن آن اشاره میشود تا با بافت سخت اطراف دندان اشتباه نشود به کراتینیزه بودن آن اشاره میشود تا از مخاط آلوئول غیر کراتینیزه اختلاف داده شود و به دور تا دور دندان بودن لثه تاکید می شود تا با بافت کراتینیزه کام که با دندان فاصله دارد اشتباه نشود.
لثه آزاد
این قسمت از لثه فاقد چسبندگی به دندان و استخوان است شیار لثه ای به فضای بین سطح دندان و لثه آزاد گفته می شود که در حالت طبیعی و به طور متوسط بین یک تا سه میلی متر عمق دارد با توجه به تراز اتصال لثه به CEJ لثه آزاد و شیار لثه سالم در کنار تاج دندان و مینا قرار میگیرند.
لثه بین دندانی
فضای بین پروگزیمال دندان ها را لثه بین دندانی می گویند.
لثه چسبنده این قسمت از لثه از تراز اپی تلیوم چسبنده شروع میشود و تا مخاط غیر کراتینیزه ادامه مییابد لثه چسبنده توسط الیاف بافت همبندی و پریوست به دندان استخوان زیرین متصل است و مانع جابجایی لثه بر اثر حرکت های زبان، گونه و لب میشود ثابت شده است که وجود حتی میزان کمی از لثه چسبنده برای اطمینان سلامت پایدار پریودنشیوم ضروری است خارجی لثه چسبنده همانند جلسه آزاد با اپیتلیوم کراتینیزه یا پارا کراتینیزه پوشیده میشود.
نمای بالینی لثه سالم
لثه در حال سلامت به چه شکل دیده می شود؟
لثه بافت نرم و کراتینیزه ای است که دور تا دور دندان ها را در بر می گیرد. انساج پریودنتال از بافتهای دربرگیرنده دندان شامل لثه، PDL، استخوان و سمنتوم تشکیل شده است این انساج به دو دسته تقسیم می شوند بافت های حمایت کننده که شامل PDL ،استخوان و سمنتوم است و لثه که وظیفه اصلی آن محافظت از انسان یا بافت های زیرین می باشد در افراد بالغ سالم لبه ی لثه به طور طبیعی یک تا سه میلی متر بالاتر از CEJ قرار می گیرد.
لثه از نظر آناتومیک به سه بخش تقسیم می شود:
لثه مارژینال، لثه چسبنده، لثه بین دندانی
لثه مارژینال حد نهایی لثه بوده و به صورت حلقه ای دور تا دور دندان را در بر گرفته است این ناحیه توسط بخشی به اسم شیار لثه ای از لثه چسبنده جدا شده است.
لثه چسبنده بافت محکم با قابلیت ارتجاعی است که در اپیکال لثه ی مارژینال است که به صورت مستحکم به پریوست استخوان آلوئول و دندان زیر خود چسبیده است عرض چسبنده یکی از شاخصهای مهم بالینی به شمار میآید عرض لثه ی چسبنده برابر است با فاصله بین خط موکو ژینژیوال و عمق سالکوس یا کف پاکت پریودنتال عرض لثه چسبنده نباید با لثه ی کراتینیزه اشتباه شود زیرا لثه کراتینیزه لثه مارژینال را نیز شامل میشود عرض لثه چسبنده در نمای فاسیال، در نواحی مختلف دهان متفاوت است.
لثه بین دندانی فضای امبراژور لثه ای را که در زیر محل تماس بین دندانی واقع است میپوشاند لثه ی بین دندانی یا به حالت هرمی شکل یا بصورت کل است.
بیماری های لثه
هرچند به لحاظ محدودیت های روش شناختی به دسترسی به جمعیت هدف اطلاعات متقنی، از میزان شیوع انواع بیماریهای لثهای در کشور وجود ندارد اما شواهد موجود حاکی از شیوع بالای التهاب لثه یا ژنژیویت در ردههای مختلف جمعیتی می باشد.
التهاب لثه ناشی از پلاک دندانی شایعترین فرم ژنژیویت است که درصد بالایی از جمعیت را در همه جوامع درگیر میکند تجمع بیوفیلم میکروبی روی سطوح دندانی منجر به ایجاد التهاب در بافت های لثه ای اطراف میشود با افزایش دانش ما و با در دسترس قرار گرفتن شواهد کلینیکی جدید ماهیت و وسعت انواع مختلف ژنژیویت بیشتر مشخص شده است عوامل مختلفی مثل ضربه مواد شیمیایی عوامل ویروسی قارچی نئوپلاسم و غیره میتوانند باعث التهاب لثه شوند.
التهاب لثه
التهاب لثه دارای سه مرحله شامل ضایعه ابتدایی، ضایعه اولیه و ضایعه تثبیت شده یا ژنژیویت مزمن است که مرز روشنی بین آنها وجود ندارد همچنین ضایعات پیشرفته که ناشی از گسترش التهاب بافت های عمقی پریودنتال می باشد و تحلیل استخوان نگهدارنده دندان در این مرحله حادث میشود.
ویژگی های بالینی ژنژیویت
حضور هر یک از علائم بالینی زیر میتوانند از علائم بارز نمای کلینیکی ژنژیویت باشد:
اریتم و اسفنجی بودن بافت لثه ای، خونریزی به دنبال تحریک، تغییر کانتور یا فرم لثه، حضور جرم یا پلاک بدون شواهد رادیوگرافی
تحلیل استخوان
واسطه های آماسی که در جریان بر هم کنش متقابل میزبان و پلاک میکروبی تولید می شوند روی عملکرد حفاظتی پوشش سطحی لثه یا اپیتلیوم اثر منفی دارند بنابراین حذف عوامل اتیولوژیک نظیر عوامل گیر پلاک مانند جرم، اورهنگ و ... بسیار حیاتی است.
طبقه بندی ژنژیویت بر اساس دوره و مدت
ژنژیویت ها را بر اساس دوره و مدت به ژنژیویت حاد، ژنژیویت راجعه و ژنژیویت مزمن تقسیم بندی می کنند.
ژنژیویت حاد این نوع ژنژیویت میتواند شروع ناگهانی و توام با درد داشته باشد و مشی حاد آن در یک دوره ی زمانی کوتاه اتفاق می افتد.
ژنژیویت راجعه ژنژیویتی است که به دنبال درمان یا بهبود خود به خود عود میکند
ژنژیویت مزمن با خطی مشی آهسته در مدت زمان طولانی ایجاد میشود و به طور معمول بدون درد است این فرم شایع ترین فرم ژنژیویت است.
طبقه بندی ژنژیویت بر اساس محل
ژنژیویت موضعی که محدود به لثه یک یا چند دندان می باشد.
ژنژیویت منتشر که لثه ی دندانها را درگیر می کند.
ژنژیویت مارژینال که بیماری حاشیه لثه است و ممکن است قسمتی از لثه چسبنده مجاور هم درگیر شده باشد.
ژنژیویت پاپیلاری پاپی بین دندانها را درگیر میکند و اغلب به لثه مارژینال مجاور هم گسترش می یابد.
پاپی های لثه بین دندانی اغلب بیشتر از لثه مارژینال به بیماری مبتلا میشوند و اولین علامت ژنژیویت نیز بیشتر در این قسمت لثه مشاهده می شود.
ژنژیویت گسترده هر سه قسمت لثه شامل لثه مارژینال، لثه چسبنده و پاپی بین دندانی مبتلا میشوند.
بیماری لثه اغلب به صورت ترکیبی از اصطلاح های فوق بیان می شود به طور مثال ژنژیویت مارژینال موضعی که محدود به یک یا چند ناحیه لثه ی مارژینال میباشد یا ژنژیویت گسترده موضعی که ابتلای لثه مارژینال تا چین موکوباکال در یک ناحیه محدود میباشد ژنژیویت پاپیلری موضعی که درگیری یک یا تعداد بیشتری از فضاهای بین دندانی در یک ناحیه دیده میشود.
ژنژیویت مارژینال منتشر عبارت است از ابتلای لثه مارژینال به تمام دندانها که پاپی بین دندانی هم اغلب تحت تاثیر قرار می گیرد در نهایت ژنژیویت گسترده منتشر که تمام قسمت های لثه مخاط آلوئول و لثه چسبنده را درگیر می کند و در مواردی خط موکو ژنژیوال غیرقابل تشخیص میشود شرایط سیستمیک در ایجاد این نوع از ژنژیویت دخیل هستند به همین دلیل ارزیابی بیمار به لحاظ سیستمیک در موارد مشکوک پیشنهاد می شود.
ژنژیویت ناشی از پلاک چیست؟
طبقه بندی بیماری های لثه بر اساس حضور و یا غیاب پلاک میکروبی و عواملی که شرایط آماسی لثه را تحت تاثیر قرار می دهند انجام می شود التهاب ناشی از ژنژیویت حاصل از پلاک نیز میتواند تحت تاثیر عوامل سیستمیک و یا موضعی قرار گیرد عوامل موضعی شامل عوامل آناتومیک وابسته به دندان، ترمیم های دندانی، دستگاههای ارتودنسی، شکستگی ریشه و تحلیل سرویکالی ریشه می باشد عوامل سیستمیک مثل اختلال های غدد های درون ریز ، اختلال های خونی، دارو ها و سوء تغذیه نیز می توانند التهاب حاصل پلاک را تحت تاثیر قرار دهند.
ژنژیویت وابسته به پلاک
می تواند همراه با عامل های مستعد کننده موضعی نظیر ترمیم های معیوب و تحلیل های سرویکالی ریشه و یا بدون عامل مستعد کننده موضعی رخ دهد
ژنژیویت مرتبط با عامل های سیستمیک
شواهد نشان میدهد که لثه بافت هدف برای هورمونهای جنسی استروئیدی است مکانیسم عمل این هورمونها به طور دقیق مشخص نیست ولی به نظر میرسد تاثیر خود را از طریق تغییر در ترکیب میکروبی عملکرد سیستم ایمنی خصوصیت های عروقی و عملکرد لثهها در لثه اعمال میکنند
ژنژیویت مرتبط با بلوغ
بلوغ مجموع رویدادهای بسیار بیشتر از وقایع اندوکرین است که منجر به تغییر هایی در ظاهر فیزیکی و رفتار فرد می شود شدت وقوع ژنژیویت در افراد بالغ تحت تاثیر عوامل مختلفی شامل پلاک، پلاک کنترل فرد میزان پوسیدگیهای دهان، تنفس دهانی، کراودینگ یا به هم ریختگی دندان و رویش دندان ها قرار می گیرد.
ژنژیویت مربوط به دوره قاعدگی
شایع ترین تغییر التهاب لثه مرتبط با دوره قاعدگی ژنژیویت بسیار خفیف است به طور اختصاصی تر چرک لثه ای یا اگزودای لثه ای در حین تخمک گذاری 20 درصد افزایش می یابد و سایر علائم التهاب به لحاظ کلینیکی قابل رویت نیست
ژنژیویت مرتبط به بارداری
در سه ماهه دوم و سوم آمادگی افزایش شیوع و شدت ژنژیویت به دلیل افزایش قابل توجه سطوح پلاسمایی هورمون های استروئیدی رخ می دهد علاوه بر این عمق پروبینپ لثه ای بیشتر بوده و خونریزی حین مسواک زدن و یا پروبینگ و میزان مایع شیار لثهای افزایش مییابد.
علائم ژنژیویت مرتبط با بارداری شبیه ژنژیویت ناشی از پلاک است با این تفاوت که در ژنژیویت مرتبط با بارداری علائم واضح التهاب در حضور مقادیر کم پلاک رخ میدهد پیوژنیک گرانولوما مرتبط با بارداری تومور حاملگی در حدود 100 سال پیش شرح داده شده است.
تومور حاملگی یک تومور واقعی نیست بلکه یک پاسخ التهابی تشدید شده به تحریک های خارجی است که منجر به ایجاد همانژیوم منفرد پلی پوئید میشود که به راحتی و با تحریک های ملایم خونریزی میکند از لحاظ کلینیکی پیوژنیک گرانولوما مرتبط با حاملگی به صورت یک توده قارچ مانند اگزوفیتیک است که از حاشیه اینتر پروگزیمال و یا بطور شایع تر از لثه اینتر پروگزیمال منشأ میگیرد.
این ضایعه میتواند پایه دار یا بدون پایه باشد شیوع این ضایعه در حدود نیم تا 5 درصد است در فک بالا شایع تر است و ممکن است حتی سه ماهه اول هم بروز کند این ضایعه بعد از زایمان یا کوچک می شود و یا به کل ناپدید می شود.
ایمپلنت فوری دندان با لیزر
کاشت ایمپلنت + روکش دندان + تحویل فوری حتی یک روزه
مقالات مرتبط :
ایمپلنت دندان چیست؟ | هزینه کاشت ایمپلنت دندان در سال 1403
بهترین مرکز ایمپلنت | کلینیک تخصصی ایمپلنت
ایمپلنت یک روزه | کاشت دندان در یک روز - تحویل فوری روکش
بهترین دندانپزشک در شهرک غرب | تهران
ایمپلنت دیجیتال | مراحل درمان – محاسبه قیمت و مشاوره
متخصص ایمپلنت | بهترین متخصص ایمپلنت از نگاه بیماران
جراحی لثه با لیزر و هزینه آن و بیماری های لثه چیست؟
کشیدن دندان عقل + [هزینه جراحی دندان عقل]
لمینت دندان چیست؟ انواع لمینت دندان | قیمت لمینت در سال 1403
کلمات کلیدی : ایمپلنت دندان - لمینت دندان - ایمپلنت فوری - ایمپلنت دیجیتال - بهترین دندانپزشک در شهرک غرب - ایمپلنت یک روزه - مرکز ایمپلنت - متخصص ایمپلنت
لطفا هزینه چهار دندان چقدر هست؟ممنون می شم پاسخگو باشید .
سلام وقت بخیر جناب نصیری عزیز
باید حضوری تشریف بیارید که معاینه انجام شود بعد قیمت خدمت شما اعلام می گردد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر و دقیق تر می توانید با ما تماس بگیرید:
شماره تماس : 86128996
در صورت تمایل مقاله زیر در ارتباط با ایمپلنت دندان را مطالعه کنید.
https://drebrahimgol.com/what-is-dental-implant
فضای دنداتن کشیده شده بعد از چند ماه پر میشود؟
سلام روز به خیر
در صورت عدم وجود مشکل خاص در ناحیه،بلافاصله پس از کشیدن امکان کاشت ایمپلنت وجود دارد.
در صورت تمایل مقاله زیر در ارتباط با ایمپلنت دندان را مطالعه کنید.
https://drebrahimgol.com/what-is-dental-implant
سلام روز به خیر
در صورت عدم وجود مشکل خاص در ناحیه،بلافاصله پس از کشیدن دندان امکان کاشت ایمپلنت وجود دارد.
در صورت تمایل مقاله زیر در ارتباط با ایمپلنت دندان را مطالعه کنید.
https://drebrahimgol.com/what-is-dental-implant
من میخوام ایمپلنت انجام بدم اما تحلیل شدید لثه دارم.با انجام ایمپلنت مشکلی برام پیش نمیاد؟ممنون میشم پاسخ بدین با تشکر
سلام خدمت شما
نیاز هست که لثه و محل دندان شما توسط متخصص معاینه شود.
بدون معاینه کلینیکی امکان اظهار نظر نمیباشد.
در صورت تمایل به تعیین وقت ویزیت میتوانید با مطب تماس بگیرید همکارانم راهنماییتون میکنند.
شماره تماس: 86128996
همچنین میتوانید مقاله زیر در ارتباط با ایمپلنت دندان را نیز مطالعه کنید.
https://drebrahimgol.com/what-is-dental-implant
سلام روز خوش،تیرگی ناشی از حضور قبلی روکش را میتوان با جراحی لیزر برطرف کرد.
سلام ببخشید آیا تو اصفهان جراحی لثه با لیزر هست؟
هزینه جراحی لثه با لیزر برای دندان شماره 4 چقدره؟
سلام وقت خوش جناب طاها گرامی
هزینه جراحی لثه با لیزر بستگی به عوامل متعدد و تعداد جلسات درمان دارد ، لطفا برای اطلاع دقیق هزینه جراحی لثه با لیزر با شماره تلفن مطب تماس بگیرید:
شماره تماس : 86128996
سلام میشه من براتون عکس ارسال کنم چون لثه هام کوتاه شده و استخوانها تحلیل رفته و احتیاج به ایمپلنت دارم لطفاً بفرمایید هزینه صفرتاصد چند و چقدر زمان میبره چون مسیرم دوره
خیلی خوبه جراحی با لیزر
نه درد حس میکنی نه حتی خونریزی داره ، من انجام دادم واقعا راضی هستم