این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد دکتر سمیه ابراهیم گل کاملا محفوظ می باشد

مطب ایمپلنت و زیبایی دکتر سمیه ابراهیم گل

02188082941 02186128996 شنبه تا جمعه 9 الی 21 حتی ایام تعطیل

کشیدن دندان عقل + [هزینه جراحی دندان عقل]

کشیدن دندان عقل + [هزینه جراحی دندان عقل]

کشیدن دندان عقل - دندان ها از نوزادی بیرون می زنند. ابتدا دندان های جلویی، سپس آسیاب کوچک و بزرگ و آخر دندان های آسیاب سوم یا همان عقل، ادامه مقاله در سایت دکتر ابراهیم گل.

1402/10/12
181,772
8

جراحی و کشیدن دندان عقل

کشیدن دندان عقل معمولا طی یک عمل جراحی انجام می شود و دندان عقل که سومین دندان آسیاب بزرگ دائمی هستند (یعنی چهار دندان اصلی بزرگسال که در گوشه های عقب دهان شما در بالا و پایین قرار دارند)، از دهان بیرون کشیده می شود.

البته افرادی هم هستند که در طول زندگی خود هیچ مشکلی با دندان عقل خود پیدا نمی کنند و هرگز برای جراحی و کشیدن دندان عقل خود به مطب دندانپزشکی مراجعه نمی کنند. اما اگر رویش این دندان با مشکل همراه باشد کشیدن دندان عقل باید در دستور کار قرار گیرد.

اگر یک دندان عقل فضایی برای رشد نداشته باشد (دندان عقل نهفته) منجر به درد، عفونت یا سایر مشکلات دندانی می شود و به احتمال زیاد باید آن را بکشید. کشیدن دندان عقل ممکن است توسط دندانپزشک یا جراح دهان و دندان انجام شود.

 
فهرست مطالب سایت (کلیک کنید)
 

فیلم کامل کشیدن دندان عقل

 

دندان عقل چیست؟

دندان ها از نوزادی تا بزرگسالی به نوبت و مرحله ای بیرون میزنند. ابتدا دندان های جلویی، بعد دندان های نیش، پس از آن آسیاب کوچک و آسیاب بزرگ و در آخر دندان های آسیاب بزرگ سوم که آنها را با عنوان دندان عقل می شناسیم. دندان عقل اغلب در حدود بیست سالگی بیرون میزند و عقبی ترین دندان در دهان است.(توصیه می شود مقالات لمینت دندان و ایمپلنت دندان را نیز مشاهده کنید )

 

برخی دیگر هیچ مشکلی با دندان عقل خود ندارند و برخی دیگر با مشکلاتی مانند درد، عفونت و نهفتگی دندان عقل مواجه می شوند. برخی افراد هم به صورت مادرزادی دندان عقل ندارند.

به طور عادی برای اشخاص بالغ در فک بالای هر شخص دو دندان در انتهای سمت چپ و راست و آخرین دندان که اگر از میدلاین و دندان جلویی شروع به شمارش کنیم، دندان شماره 8 می باشد. برای فک پایین هم به همین شکل 2 دندان در انتهای سمت چپ و راست و در کل 4 دندان عقل وجود دارد.

 
 
 
 

آیا کشیدن دندان عقل لازم است؟

اگر دندان عقل شرایط زیر را داشته باشد، نیازی به کشیدن آن نیست:
• سالم است.
• کامل رشد کرده و بیرون زده است.
• از جایگاه درستی بیرون زده و وضعیت تماس آن با دندان های مقابل درست و مناسب است.
• به آن دسترسی دارید و می توانید با مسواک و نخ دندان آن را خوب تمیز کنید.
با این وجود، در بسیاری از موارد دندان عقل فضای کافی برای رشد مناسب ندارد و مشکلاتی ایجاد می کند. ممکن است دندان همراستا با بقیه دندان ها نباشد و با زاویه و یا حتی به صورت خوابیده قرار گرفته باشد. در این حالت مشکلاتی هنگام بیرون زدن آن به وجود می آید.
برخی از مشکلاتی که دندان عقل ممکن است بوجود بیاورد به صورت زیر است:
• کاملا نهفته در زیر لثه باقی می ماند. اگر دندان نتواند بیرون بزند، بخشی از آن یا همه آن در فک گیر می کند. گاهی این باعث عفونت یا تشکیل کیست می شود که به بقیه دندان ها یا حتی استخوان فک، صدمه می رساند.
دندان عقل نیمه نهفته مانده است یعنی بخشی از آن بیرون زده است اما بخشی از آن هم در زیر لثه مانده است. این وضعیت باعث می شود تمیز کردن دندان سخت تر شود. در نتیجه پلاک و باکتری ها راحت تر اطراف آن جمع می شوند و عفونت و پوسیدگی ایجاد می کنند.
• دندان عقل فضای کافی ندارد و با فشاری که به بقیه دندان ها وارد می کند، باعث کج شدن آنها می شود.

 
دندان عقل چیست؟ - عکس OPG
 

دندان عقل چه زمانی بیرون می زند؟

معمولا چهار دندان عقل رشد می کند که هر یک در انتهای یه سمت قوس دندانی بیرون میزند. معمولا بین هفده تا بیست و یک سالگی دندان های عقل شروع به بیرون زدن می کنند. گاهی اوقات دندان های عقل بیرون نمی زنند و در زیر لثه می مانند و یا تنها بخشی از آنها بیرون می زند. به این حالت نهفتگی دندان گفته می شود.

 
 
 
 

چرا دندان عقل در می آوریم؟

وجود دندان های عقل با این همه مشکلی که ممکن است ایجاد نماید، ممکن است به نظر غیر منطقی برسد به خصوص که برای جویدن نیاز خاصی به آن ها نداریم. اما در بسیاری از موارد این دندان ها جایگزین دندان های از دست رفته دیگر می شوند.

دندان های عقل از هفت سالگی شروع به رشد در فک می کنند و رشد آنها بر خلاف دندان های دیگر از پیش از تولد یا بدو تولد نیست. در طول تاریخ بشر، رژیم غذایی متداول انسان به گونه ای بود که باعث ساییدگی شدید دندان ها می شد.

در چنین شرایطی وجود دندان های عقل بسیار مفید بود تا جایگزین دندان های آسیاب دیگر شود که ساییده شده یا از بین رفته اند. اما با رژیم های غذایی امروزی که نرم تر هستند، دندان ها به این سرعت ساییده و تخریب نمی شوند بنابراین فضای خالی برای بیرون زدن دندان های عقل ایجاد نمی شود.

همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد فک های انسان های امروزی کوچکتر از انسان های نخستین است به همین علت دندان عقل با مشکل مواجه می شود.

 
کشیدن دندان عقل - تحلیل ریشه دندان ‏های مجاور
 

مشکلات برای کشیدن دندان عقل چیست؟

مشکلات دندان عقل عمدتا درد و ناراحتی، عفونت، التهاب و عفونت لثه و پوسیدگی دندان است. علت این مشکلات این است که مسواک زدن آخرین دندان عقبی دشوار است و تجمع پلاک و باکتری ها محتمل تر است.

سایر مشکلات دندان عقل به نهفتگی آن برمی گردد که از عوارض جدی آن تشکیل کیست در زیر دندان است. این کیست ها باعث تحلیل رفتن استخوان فک و وارد آمدن فشار بر عصب های فک می شوند.

 

هزینه کشیدن دندان عقل در سال 1403

به طور کلی هزینه کشیدن دندان عقل تعرفه مشخص و ثابتی ندارد، و فاکتور های متعددی در آن دخیل می باشند. مثلا اگر دندان عقل بیرون آمده باشد یعنی رشد کامل آن صورت گرفته باشد، پس بنابراین کشیدن دندان عقل نیازی به جراحی ندارد و به صورت کشیدن معمولی صورت می پذیرد و طبعا هزینه کشیدن دندان عقل نیز در این مرحله پایین می باشد و چیزی در حدود 2 الی 3 میلیون و 500 هزار تومان می باشد.

و این محدوده هم بیشتر به خاطر میزان پوسیدگی، کانال های دندان، ترمیم دندان و زمان موزد نیازی که کشیدن دندان عقل طول می کشد، می باشد. اما اگر دندان عقل به صورت نیمه نهفته و یا نهفته باشد، شرایط کاملا متفاوت می باشد و برای کشیدن دندان عقل حتما نیاز به جراحی می باشد.

که هزینه جراحی دندان عقل با توجه به فاکتورهای اعلام شده قبلی و همچنین موقعیت دندان و حجم جراحی چیزی در حدود 3 میلیون و 500 هزار تومان تا 6 میلیون متغیر می باشد.

 

توضیحات کامل دکتر ابراهیم گل درباره کشیدن دندان عقل - قسمت اول

 

ترس از کشیدن دندان عقل

بسیاری از افراد ترس از کشیدن دندان عقل دارند و این موضوع می تواند نگران کننده باشد. البته این ترس از کشیدن دندان عقل تنها به صورت جسمانی نیست، بلکه بسیاری به صورت ذهنی از کشیدن دندان عقل ترس دارند و با توجه به ذهنیت بدی که قبلا برای آنها شکل گرفته این ترس بر آنها مستولی گشته است.

ریشه این ترس از کشیدن دندان عقل شاید در کودکی افراد باشد یا اینکه درد و تحمل افراد دیگر را هنگام کشیدن دندان عقل مشاهده کرده اند و به صورت ناخودآگاه در درون آنها این ترس شکل گرفته است.
با تمام این صحبت ها لازم است که اشاره کنیم که به طور کلی کشیدن و یا جراحی دندان عقل هیچ ترسی ندارد و در اغلب موارد بدون درد و خونریزی صورت می پذیرد. شاهد بر این موضوع فیلم های بیماران می باشد که کشیدن دندان عقل آنها بدون هیچ گونه مشکلی انجام می گردد.

در کلینیک های حرفه ای بیمار قبل از کشیدن دندان عقل از لحاظ روحی و روانی کاملا آماده می شود و در حین جراحی کاملا احساس آرامش دارد.

 
 
عکس OPG دندان عقل
 

درد بعد از کشیدن دندان عقل چقدر طول میکشد

بلافاصله بعد از کشیدن دندان عقل وجود تورم در صورت طبیعی می باشد و احتمال دارد مقداری هم خونزیزی بعد از جراحی وجود داشته باشد حتما با دهانشویه محل دندان عقل را تمیز کنید و از دستکاری آن اکیدا خودداری کنید.

با توجه به میزان تحمل درد در افراد مختلف میزان درد بعد از کشیدن دندان عقل نیز متفاوت خواهد بود ممکن است برای بعضی افراد حتی یک مسکن ساده هم نیاز نباشد و افراد با تحمل بالایی باشند و حتی احساس درد نیز نداشته باشند.

اما افرادی هم هستند که حتی تحمل یک سر درد ساده را هم ندارند و درد بعد از کشیدن دندان عقل نیز ممکن هست برای آنها سنگین باشد و حتما باید متناوبا از مسکن استفاده کنند. که عموما از چند روز اول می توانند تا یک هفته استفاده نمایند تا درد به طور کامل تسکین پیدا کند.

علاوه بر این ها حجم جراحی و وسعت کشیدن دندان عقل نیز بسیار مهم است که به تناسب آن پزشک معالج می تواند مسکن مناسب تجویز نماید.

 

درد بعد از کشیدن دندان عقل پایین

درد بعد از کشیدن دندان عقل پایین و بالا، شاید جز تجربه های تلخی باشد که افراد از دندانپزشکی دارند. تا زمانی که داروهای بی حسی در بیماران وجود دارد، آنها متوجه این درد نمی شوند، که امکان دارد داروی مسکنی که پزشک برای آنها تجویز می کند را مصرف نکنند.

و بعد از اینکه اثر بی حسی تمام شد بیماران از آن ناحیه احساس درد می کنند بنابراین کلیه بیمارانی که دندان عقل خود را کشیده اند برای جلوگیری از درد بعد از کشیدن دندان عقل پایین یا بالا موظف اند که داروی مسکن تهیه کنند تا هنگام بروز درد بلافاصله استفاده کنند و درد دندان عقل آنها تسکین یابد.

به طور کلی این درد چند روز بیشتر ادامه ندارد، در صورتی که بعد از گذشت یک هفته بیمار باز هم احساس درد داشت لازم است حتما با دندانپزشک خود تماس بگیرد.

 
 
این مقاله را هم مطالعه کنید: بهترین دندانپزشک در شهرک غرب | تهران
 
 

کشیدن دندان عقل بدون جراحی

به عقیده بسیاری از دندانپزشکان بهتر است که دندان عقل کشیده شود عموما در بسیاری از حالات برای کشیدن دندان عقل نیازی به عمل جراحی نمی باشد و می توان با روش های ساده و معمولی دندان عقل را بیرون آورد.

برای همین کار عموما از بی حسی های موضعی و همچنین از یکسری ابزارهای مخصوص مانند الواتور برای درآوردن دندان استفاده می شود. و همچنین استفاده از انبر دندانپزشکی نیز برای عقب و جلو کردن بسیار کمک می کند.

این پروسه مدام انجام می شود تا دندان به اندازه کافی جدا شودو حفره دندان در فک تا حدودی گشاد و یا به طور عامیانه جا باز کند که پس از لق شدن آن، خارج کردن دندان از محل امکان پذیر باشد. معمولاً بهتر است فشاری که با انبر به دندان بیمار وارد می گردد آرام و مداوم باشد و نیرویی که به دندان وارد می شود، کنترل شده باشد.

 

علائم عفونت بعد از کشیدن دندان عقل

اگر اصول بهداشتی بعد از کشیدن دندان عقل رعایت نشود ممکن است علائم عفونت بروز پیدا کند. درد و تورم از جمله علائم عفونت بعد از کشیدن دندان عقل می باشد. در واقع عفونت ممکن است بعد از کشیدن دندان عقل باشد و یا نباشد.

اما همه بیماران باید با علائم عفونت بعد از کشیدن دندان عقل آشنا باشند تا اگر هر لحظه احساس شد که ممکن است عفونت اتفاق افتاده باشد سریعا پیشگیری انجام شود و با دندانپزشک تماس گرفته شود که از آسیب های احتمالی آینده جلوگیری به عمل آید.

 
کشیدن دندان عقل - تا چه سنی مجاز به کشیدن دندان عقل نهفته هستیم؟
 

بوی بد دهان بعد از کشیدن دندان عقل

بعد از کشیدن دندان عقل بوی بد دهان آزار دهنده باشد و دهان با تغییرمزه و طعم همراه باشد ممکن است این بو به خاطر عفونت باشد و ممکن هم هست که به دلایلی دیگری از جمله حفره خشک، خوردن داروهای مسکن و یا حتی خونریزی احتمالی بعد از کشیدن دندان عقل باشد.

به طور کلی بوی بد دهان بعد از کشیدن دندان عقل طبیعی می باشد، اما اگر این بو پس از چند روز ادامه داشته باشد باید به وضع آن رسیدگی نمود. البته در بعضی از شرایط احتمال دارد که مواد غذایی به علت بهداشت ضعیف در آن نواحی وجود داشته باشند که پس از کشیدن میکروب ها و باکتری ها نمایان شوند

و در پی آن بوی بد دهان سپس درد و عفونت و پوسیدگی را نیز به همراه خواهد داشت، که برای رفع آن باید عفونت مرتقع گردد که در ادامه توضیح داده می شود.

اما راهکار اساسی برای رفع بوی بد دهان بعد از کشیدن دندان عقل استفاده از دهان شویه کلر هگزدین می باشد که علاوه بر شستشو ضدعفونی نیز می کند و می تواند طیف وسیعی از میکروب ها و باکتری های دهان و دندان را از بین ببرد.

 

عوارض کشیدن دندان عقل پایین

در بزرگسالان عموما ریشه هایی دندان عقل بزرگتر می شود و کشیدن دندان عقل با درد و رنج بیشتری ممکن است همراه باشد همچنین پوسیدگی دندان های مجاور نیز در این افراد محتمل است، که برای جلوگیری از این عوارض باید افراد در سنین پایین تر برای کشیدن دندان عقل خود اقدام نمایند.

از جمله عوارض کشیدن دندان عقل پایین و بالا حفره ی خشک یا درای ساکت است که احتمال دارد پس از کشیدن دندان عقل اتفاق بیافتد، که با درد شدید همراه است و بیمار در دهان خود بوی بدی را حس می کند و حتی مزه ی دهان بیماران نیز تغییر پیدا می کند. لازم است بیماران در صورت مشاهده این علائم سریعا با دندانپزشک معالج خود تماس بگیرند.

 

چرا باید دندان عقل را بکشیم؟

دلایلی که کشیدن دندان عقل را توجیه می کند به ترتیب شامل موارد زیر هستند:
1-پیشگیری و یا درمان پری کرمنیت که عبارتند از التهاب در بافت نرم پوشانده تاج یک دندان نیمه نهفته که همراه با درد می باشد. و در صورت پشرفت منجر به عفونت شدید در فضا های چانه، و گردن می شود.

علت عمده پری کرونیت تجمع میکروبی در بافت نرم لثه ای پوشش شده دندان نیمه نهفته می باشد که به دنبال کاهش خفیف رو موقت در میدان دفاع بدن به شکل التهاب شدید نمایان می شود. همچنین می تواند به علت دندان عقل فک بالا ایجاد شود.

به این ترتیب که در اثر ضربات ناشی از دندان عقل بالا بافت نرم پوشاننده دندان عقل فک پایین تخریب و متورم می شود که در این موارد با کشیدن دندان عقل فک بالا بهبودی حاصل می شود.

 

توضیحات کامل دکتر ابراهیم گل درباره کشیدن دندان عقل - قسمت دوم

 

2-پیشگیری از ایجاد بیماری های پریونتال (بافت های نگهدارنده ی دندان): دندان عقل نهفته و یا نیمه نهفته در خلق دندان آسیای دوم باعث ایجاد یک شکاف لثه ای عمیق در خلف دندان 7 می شود که باعث نفوذ میکروب ها و تخریب بافت های نگهدارنده ی دندان 7 می شود.

و به دلیل عدم دسترسی در این ناحیه در نهایت منجر به از بین رفتن دندان 7 می گردد. با خارج کردن زود هنگام دندان عقل نهفته و یا نیمه نهفته از بروز بیماری های لثه ای و استخوانی در اطراف دندان 7 جلوگیری به عمل آورده و همچنین احتمال بیشتری برای ترمیم استخوان در این ناحیه وجود دارد. (شکل دوم رادیوگرافی)

3-پیشگیری از پوسیدگی: تماس تاج دندان عقل نهفته و نیمه نهفته با دندان 7 (مولردوم) منجر به پوسیدگی های شدید و پیش رونده که حتی تا نواحی رشد دندان 7 گسترش می یابد می گردد.

4-تحلیل ریشه دندان های مجاور: عکس 

5-پیشگیری از ایجاد کیست و تومور های دندانی و فکی: بافت اطراف دندان نهفته بسیار مستعد تغییرات سرطانی و کیستی می باشد که در صورت بروز این تومور ها نیاز به درمان های پیشرفته و وسیع می باشد.

6- درد: وجود دندان نهفته می تواند عامل درد های با منشا نامعلوم در ناحیه فک و صورت می باشد. و در صورتی که هیچ گونه مدتی برای وجود درد در ناحیه یافت نشود باید نسبت به خارج کردن دندان نهفته اقدام شود.

7-پیشگیری از تداخل با پروتز: به دنبال از دست رفتن دندان ها استخوان فکی دچار تحلیل می شود و این امر منجر به سطحی شدن دندان های نهفته می گردد که در نهایت باعث زخمی شدن بافت نرم دهان و التهاب می گردد.

8-پیشگیری از وقوع شکستگی فک: وجود دندان عقل نهفته پایین باعث تضعیف استخوان زاویه نمک شده و در صورت برخورد ضربه متوسط باعث شکستگی در همین ناحیه می شود. با خارج سازی به موقع حفره استخوان شده را استحکام ناحیه افزوده می شود.

9-نیازهای ارتودنسی: بهتر است قبل از انجام درمان های ارتودنسی جهت تسهیل و ثبات درمان ارتودنسی حتماً قبل از انجام درمان های ارتودنسی جهت خارج سازی دندان عقل نهفته اقدام شود.

10-آماده سازی بیماران جهت جراحی های اصلاحی فکی: 6 ماه قبل از جراحی اصلاح موقعیت فکی دندان عقل نهفته باید خارج شود.

 
 

تا چه سنی مجاز به کشیدن دندان عقل نهفته هستیم؟

شایع ترین علتی که کشیدن دندان عقل را غیر مجاز می کند. خارج کردن دندان های عقل نهفته در سنین بالا می باشد. به دلیل اینکه با افزایش سن استخوان به شدت کلسیفیه می شود و از انعطاف پذیری استخوان کاسته می شود

و در نتیجه حین خارج سازی دندان عقل نهفته، استخوان خم کمتری از خود نشان می دهد و در نتیجه باید استخوان بیشتری از طریق جراحی برای جابجایی دندان از حفره اش برداشته شود. و از طرفی با افزایش سن عوارض بعد از جراحی بیشتر خواهد شد.

بنابراین در بیمار با سن بیشتر (معمولاً بیشتر از 35 سال) یک دندان نهفته که هیچ علامت بیماری ندارد و در رادیوگرافی استخوان پوشاننده آن قابل تشخیص باشد نباید خارج شود. و دندانپزشک دندان نهفته را از نظر رادیوگرافیک هر 2-1 سال جهت وقوع عوارض ناخوشایند کنترل کند.

 

فیلم رضایتمندی بیمار برای کشیدن دندان عقل

 

خطرات و عوارض احتمالی کشیدن دندان عقل

بیشتر موارد کشیدن دندان عقل، عوارض بلند مدت ندارند. با این حال اگر دندان عقل در استخوان نهفته باشد، برای خارج کردن آن نیاز به عمل جراحی و بریدن استخوان وجود دارد که التیام را کمی کندتر می کند.

 

در موارد نادر ممکن است عوارض زیر تجربه شوند:

• خشکی حفره دندان یا بیرون زدن استخوان در هنگام کنده شدن لخته خون حفره دندان پس از جراحی
• عفونت حفره دندان در اثر نفوذ باکتری ها یا ذرات غذا
• صدمه دیدن عصب ها، دندان ها یا استخوان فک یا سینوس ها

در ابتدا کمی خونریزی از محل زخم را تجربه می کنید. نباید برای بیرون ریختن خون، شدید تف کنید چون باید لخته خون تشکیل شود و کنده نشود. گاز استریل روی زخم را طبق دستور عوض کنید.

برای برطرف کردن درد می توانید از مسکن های معمولی مثل استامینوفن استفاده کنید. مسکن به خصوص در شرایطی که استخوان دستکاری شده است، مفید است. کمپرس سرد هم می تواند به رفع درد کمک کند.

کمی تورم و کبودی کاملا طبیعی است که ظرف دو تا سه روز کاهش می یابد. پس از جراحی سعی کنید استراحت کنید و از روز بعد به فعالیت های روزمره خود برگردید.

حداقل تا یک هفته از فعالیت های شدیدی که ممکن است باعث کنده شدن لخته خون حفره دندان شود، خودداری کنید.

از شما خواسته می شود مایعات زیادی بنوشید اما نوشیدنی های الکی، کافئین دار، گاز دار یا داغ را ظرف 24 ساعت اول نخورید. حداقل تا یک هفته با نی چیزی نخورید. همچنین در سایتnhs اطلاعات کاملی وجود دارد.

 
 
 
 

در چه صورت با دندانپزشک تماس بگیرم؟

اگر هر یک از علائم زیر را تجربه کردید (که ممکن است نشان دهنده عفونت، آسیب دیدن عصب یا عوارض جدی دیگر باشد) با دندانپزشک تماس بگیرید:


اشکال در بلع یا تنفس
خونریزی زیاد
تب
درد شدید که با مسکن های تجویز شده آرام نمی شود
ورمی که پس از دو تا سه روز بدتر شده است
احساس طعم بد در دهان که با شستشوی دهان با آب نمک از بین نمی رود
ترشح چرک از حفره دندان
باقی ماندن اثر بی حسی یا از دست دادن حس در دهان
ترشح خون یا چرک از بینی

 

منابع استفاده شده در این مقاله Wisdom Teeth Removal  و  Wisdom tooth extraction

 
 

کشیدن دندان عقل + جراحی دندان عقل نهفته + بدون درد و خونریزی

کشیدن دندان عقل - انواع دندان عقل

دندان عقل سومین دندان آسیاب بزرگ (Wisdom Tooth) می باشد. دندان عقل دیرتر از دندان های دیگر از سن 17 تا 21
سالگی رشد می کند. با کوچک شدن فک به دلیل رشد انسان، رشد دندان عقل به علت کمبود فضا محدود می شود
و در نتیجه دندان عقل خود را به شکل نهفته و نیمه نهفته (Wisdom Teeth) نشان می دهد.
 
در صورتی که کشیدن دندان عقل و درمان مورد نظر دیر انجام شود ممکن است به دندان های دیگر آسیب برساند.
پس هر چه سریع تر برای تعیین وقت چکاب و مشاوره با ما در ارتباط باشید.
 
 
 

مقالات مرتبط :

ایمپلنت فوری دندان | مزایای کاشت ایمپلنت دندان فوری + قیمت 1403

ایمپلنت دندان چیست؟ | هزینه کاشت ایمپلنت دندان در سال 1403

بهترین مرکز ایمپلنت | کلینیک تخصصی ایمپلنت

ایمپلنت یک روزه | کاشت دندان در یک روز - تحویل فوری روکش

بهترین دندانپزشک در شهرک غرب | تهران

ایمپلنت دیجیتال | مراحل درمان – محاسبه قیمت و مشاوره

متخصص ایمپلنت | بهترین متخصص ایمپلنت از نگاه بیماران

جراحی لثه با لیزر و هزینه آن و بیماری های لثه چیست؟

کشیدن دندان عقل + [هزینه جراحی دندان عقل]

لمینت دندان چیست؟ انواع لمینت دندان | قیمت لمینت در سال 1403

 

 

کلمات کلیدی :ایمپلنت دندان - لمینت دندان - ایمپلنت فوری - ایمپلنت دیجیتال - بهترین دندانپزشک در شهرک غرب - ایمپلنت یک روزه - مرکز ایمپلنت - متخصص ایمپلنت

 

نظرات کاربران

captcha Refresh
مریم علی پور
۱۴۰۱/۱۰/۱۹۰۰
پاسخسلام من 33 سالمه الان دوسال که دندون عقلم دراومده نیمه نهفته اس دردی ندارم امامیخوام بگیرمشون ایاجراحی نیازداره ایامیشه هرچهارتادندون عقل وکشیدهمزمان
دکتر ابراهیم گل
۱۴۰۱/۱۱/۰۱۰۰

سلام وقت بخیر سرکارخانم علی پور عزیز
حتما نیاز هست که عکس CBCT بندازید، و بهتر است که خارج کنید، بعد از بررسی عکس مشخص میشه که جراحی نیاز هست یا خیر، و اینکه به طور کلی بهتر هست نهایتا دو تا رو همزمان بکشید.
از طریق لینک زیر می تونید عکستون رو برای ما ارسال کنید:

https://drebrahimgol.com/send-your-cbct
برای اطلاعات بیشتر درباره وقت دهی و دریافت نوبت لطفا با مطب تماس بگیرید همکارانم توضیحات کامل رو در این مورد خدمت شما اعلام می کنند :
شماره تماس :   86128996

ناشناس
۱۳۹۹/۱۱/۱۳۰۰
پاسخجالب بود، با آرزوی موفقیت روزافزون برای شما
دکتر ابراهیم گل
۱۳۹۹/۱۱/۱۹۰۰

سلام وقت بخیر.ممنون از شما.

ناشناس
۱۳۹۹/۱۱/۱۳۰۰
پاسخبا سلام و عرض خسته نباشید
خانم دکتر من دندان کناری دندان عقلم رو حدودا سه ماهی میشه که عصب کشی کردم با توجه به اینکه دندان عقل نهفته ای دارم باید چه مدت از عصب کشی بگذره تا دندان عقل رو جراحی کنم ؟
دکتر ابراهیم گل
۱۳۹۹/۱۱/۱۹۰۰

سلام وقت بخیر

اگر دندان شما پرشده باشد بلافاصله میتوانید دندان عقل را بکشید و مانعی ندارد.

حمید رضا قهرمانی
۱۳۹۸/۰۵/۱۰۰۰
پاسخسلام
دندونم خیلی درد میکنه چیکار کنم؟

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه می توانید از جدیدترین مقالات، اخبار و تخفیفات سایت در ایمیل خود با خبر شوید

راه های دسترسی به کلینیک دندانپزشکی دکتر ابراهیم گل:

آدرس :شهرک غرب - بلوار دادمان - بین خیابان فلامک و بلوار فرحزادی - خیابان فخارمقدم - کوچه گلبرگ یکم شرقی- پلاک 4 - واحد 2

تلفن : 86128996

مسیر دسترسی: میدان صنعت، بلوار فرحزادی، بیمارستان آتیه. (از بیمارستان آتیه به سمت خیابان فلامک، نبش خیابان گلسا)

dr. ebrahimgol location