معاینه و مشاوره پیش از کاشت ایمپلنت
چنین چیزی اصلاً یک آرزوی دست نیافتنی به حساب نمی آید. قسمت خوب ماجرا این است که روش های مختلف ترمیمی دندان وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید. البته در این میان ایمپلنت دندان مزیت های فوق العاده ای دارد که مطمئناً می تواند نظر شما را نسبت به آن عوض کند. فرقی نمی کند اولویت شما برای ترمیم دندان زیبایی باشد یا کارایی! کسانی که زیبایی را اولویت اول برای انتخاب خود قرار می دهند بهتر است بدانند که ایمپلنت از نظر شکل و ظاهر کاملاً شبیه به یک دندان واقعی و طبیعی است و در نتیجه در دهان هم طبیعی و هم زیبا به نظر می رسد. در مورد کارایی آن هم باید گفت که ایمپلنت نسبت به روش های ترمیمی دیگر ثبات و کارایی بهتری دارد.
پس از هر زاویه ای که به قضیه نگاه کنید، باز هم ایمپلنت بهترین گزینه برای شما محسوب می شود. مگر اینکه مسائل اقتصادی و مالی را بخواهید به عنوان اولویت اول در نظر بگیرید که در این صورت باید مزایا و معایب این روش را سبک و سنگین کنید.
به هر صورت پیش از هر گونه اقدام باید به پزشک مراجعه کنید و شرایط و وضعیت دهان، لثه و استخوان فک تان مورد بررسی قرار گیرد. برخی از افراد هستند که با توجه به شرایطی که دارند بهتر است از روش کاشت ایمپلنت استفاده نکنند.
1. بررسی وضعیت دهان و دندان ها
در طول جلسه ای که برای مشاوره به دندانپزشک مراجعه می کنید، او به دقت دندان ها، لثه ها، بافت های اطراف دندان و به طور کلی سلامت دهان و شرایط را بررسی می کند. به علاوه دندانپزشک سوابق پزشکی شما را مطالعه می کند و در مورد بیماری هایی که در گذشته داشته اید سؤال می کند.
کار دیگری که دندانپزشک در هنگام بررسی انجام می دهد، بررسی میزان تراکم استخوان و کیفیت آن است چرا که قسمتی از استخوان فک که قرار است برای کاشت ایمپلنت مورد استفاده قرار بگیرد (یعنی بخشی که زیر جای خالی دندان قرار گرفته است) باید به اندازه کافی سالم و محکم باشد و حجم مناسب را هم داشته باشد تا بتوان عمل کاشت ایمپلنت را روی آن پیاده کرد. اگر شرایط استخوان فک تان خوب نباشد ممکن است لازم شود پیوند استخوان قبل از هر اقدام برای کاشت ایمپلنت انجام شود.
معمولاً یکی از راه های دریافت اطلاعات بیشتر و بررسی های دقیق تر و بیشتر عکس برداری با اشعه ایکس یا سیتیاسکن است. عکس برداری با اشعه ایکس این مسئله را مشخص می کند که ساختار استخوان فک چقدر تراکم دارد و اینکه آیا در حال حاضر در وضعیتی است که بتوان ایمپلنت را در آن قرار داد یا خیر. دندانپزشک به علاوه با استفاده از تصویری که به دست می آورد دقیقاً محل قرار گیری ایمپلنت را مشخص می کند طوری که به بافت ها و ساختار های دیگر آسیبی وارد نشود.
پس از بررسی و انجام آزمایشات، دندانپزشک گزینه های مختلفی که پیش رو دارید را مشخص می کند و به شما توضیح می دهد. اگر انجام ایمپلنت گزینه مناسب برای شما تشخیص داده شود و در نهایت شما هم با آن موافق باشید، برنامه درمانی برای انجام ایمپلنت طرح ریزی می شود که در این میان دندانپزشک و جراحی که قرار است عمل را انجام دهد، در جریان کار قرار خواهند گرفت.
یادتان باشد که سؤال کردن ترسی ندارد. کاملاً طبیعی است که بخواهید اطلاعات کاملاً دقیقی از کاری که قرار است انجام دهید داشته باشید. فقط در این صورت است که کاملاً از تصمیمی که گرفته اید مطمئن خواهید شد و خیالتان راحت می شود.
وقتی که بحث های اولیه و تشخیص و برنامه ریزی انجام شد، کار درمان آغاز خواهد شد. در مورد روش درمان برخی موارد جزئی تر هست که در این مرحله مشخص می شوند و شما هم باید از آن اطلاع داشته باشید. پس در واقع در این مرحله باید به این سؤالات جواب مشخصی داده شود:
دوره درمانی چقدر قرار است طول بکشد؟
چند جلسه درمانی برای تکمیل کار لازم خواهد بود؟
برای کاشت ایمپلنت و انجام عمل جراحی چه نوع بی حس کننده ای استفاده می شود؟
بعد از انجام کاشت ایمپلنت چه مدت طول خواهد کشید تا کاملاً بهبود پیدا کنید؟
و مهم تر از همه اینکه بعد از انجام عمل جراحی، چه کارهایی باید انجام دهید و چه کارهایی نباید انجام دهید؟ یعنی دستورالعمل های مراقبتی از ایمپلنت کدام ها هستند؟
جراحی لثه با لیزر
لمینت
لمینت دندان
قیمت لمینت دندان
انواع لمینت کامپوزیت و سرامیک
کاشت دندان
کشیدن دندان عقل
کشیدن دندان
کاشت دندان ایمپلنت
کامپوزیت ونیر
ایمپلنت
ایمپلنت دندان
زیبایی خنده
لبخند زیبا
زیبایی لبخند
مزایای لمینت دندانی
موارد کاربرد لمینت دندانی
انواع دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت
قطعات دندانی