این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد دکتر سمیه ابراهیم گل کاملا محفوظ می باشد

مطب ایمپلنت و زیبایی دکتر سمیه ابراهیم گل

02188082941 02186128996 شنبه تا جمعه 9 الی 21 حتی ایام تعطیل

مراحل کاشت ایمپلنت دندان

مراحل کاشت ایمپلنت دندان

مراحل کاشت ایمپلنت دندان: دلایل زیادی برای کاشت ایمپلنت دندان وجود دارد. همه افرادی که یک یا چند دندان خود را به هر دلیلی از دست داده اند.

1402/10/13
13,353
1
مراحل کاشت ایمپلنت دندان
 

دلایل زیادی برای کاشت ایمپلنت دندان وجود دارد. همه افرادی که یک یا چند دندان خود را به هر دلیلی از دست داده اند، در صورتی که استخوان فک آنها به اندازه کافی محکم باشد که بتواند ایمپلنت را پشتیبانی کند، می توانند ایمپلنت دندان بکارند.

جراحی کاشت ایمپلنت همانند هر عمل جراحی دیگر می تواند عوارض یا خطراتی داشته باشد اما احتمال موفقیت ایمپلنت بسیار بالا بوده و اگر جراح خوبی انتخاب کرده باشید اصلاً نباید نگران باشید. در واقع احتمال بروز مشکلات و عوارض در کاشت ایمپلنت نادر است. (توصیه می شود مقالات لمینت دندان و ایمپلنت دندان را نیز مشاهده کنید )

 
مراحل کاشت ایمپلنت دندان - معاینه اولیه
 

مراحل کاشت ایمپلنت دندان چیست؟

معاینه اولیه

برای کاشت ایمپلنت دندان چند عمل جراحی لازم است به همین علت دندانپزشک باید معاینه کامل انجام شود. معاینه معمولاً با عکس پرتوی ایکس از دندان ها و قالب گیری انجام می شود تا وضعیت دقیق دندان ها و ارتباط آنها با هم مشخص شود.

همچنین باید وضعیت سلامت عمومی بیمار مشخص شود. برخی از بیماری ها و برخی داروها می توانند در فرآیند التیام بافت ها اختلال ایجاد کنند. هر بیماری که دارید یا دارویی که مصرف می کنید حتی داروهای بدون نسخه و گیاهان دارویی را به دندانپزشک بگویید.

همچنین اگر عضو مصنوعی کاشته شده در بدن دارید موضوع را به اطلاع دندانپزشک برسانید چرا که ممکن است پیش از عمل جراحی لازم باشد نوعی داروی آنتی بیوتیک (چرک خشک کن) برای پیشگیری از عفونت، تجویز شود.

 
عمل جراحی جایگذاری ایمپلنت
 

سپس وضعیت استخوان فک مشخص می شود تا در مورد تعداد دندان های ایمپلنتی تصمیم گیری شود. در این فرآیند برنامه ریزی چند نوع متخصص از جمله دندانپزشک، جراح دهان و پریودنتیست ممکن است دخیل باشند.

بنابراین انتظار نداشته باشید این مرحله به سرعت انجام شود. برای روز جراحی از یکی از عزیزان خود بخواهید شما را همراهی کند چرا که پس از عمل نمی توانید خودتان رانندگی کنید.

 

عمل جراحی جایگذاری ایمپلنت

به طور کلی فرآیند کاشت ایمپلنت دندان چند مرحله ای است. اگر دندان صدمه دیده هنوز کشیده نشده است، ابتدا باید این کار انجام شود. اگر استخوان فک برای پشتیبانی ایمپلنت ضعیف باشد باید پیوند استخوان انجام شود.

پس از پیوند استخوان باید چندین ماه صبر کنید تا استخوان رشد کند. سپس می توان ایمپلنت را در داخل استخوان فک جایگذاری کرد. پس از جایگذاری ایمپلنت باید مدتی به استخوان فک فرصت بدهید تا بازسازی شده و رشد کند و به ایمپلنت جوش بخورد.

پس از چند ماه که فرآیند جوش خوردن استخوان به ایمپلنت انجام شد، مرحله متصل کردن یقه فلزی (هیلینگ کپ)، اباتمنت و در نهایت روکش یا هر پروتز دندانی دیگر بر روی ایمپلنت فرا می رسد.

متداولترین نوع ایمپلنت دندان، ایمپلنت ریشه ای شکل است که به عنوان ریشه دندان مصنوعی عمل می کند. در عمل جراحی اول، پایه تیتانیومی ایمپلنت که شکلی شبیه به پیچ دارد در داخل استخوان فک فرو می رود.

این کار با استفاده از راهنمای جراحی پلاستیکی تهیه شده توسط دندانپزشک یا متخصص پروتز انجام می شود. این راهنمای جراحی دقیقاً بر روی دندان های مجاور قرار می گیرد و محل دقیق کاشت ایمپلنت را مشخص می کند.

 
ایجاد سوراخ در استخوان
 

از سمت چپ به راست: 1) ایجاد سوراخ در استخوان و قرار دادن ایمپلنت داخل آن، 2) پوشاندن لثه روی ایمپلنت و انتظار چند ماهه، 3) باز کردن روی ایمپلنت در عمل جراحی دوم و نصب اباتمنت، 4) نصب روکش.

 

پس از این که ایمپلنت در سوراخ ایجاد شده در استخوان فرو رفت، بر روی آن یک پیچ درپوش بسته می شود تا سوراخ ایمپلنت مهر و موم شود. اگر بنا بر کاشت دو مرحله ای باشد، در اینجا لثه روی ایمپلنت را می پوشاند و اگر بنا بر کاشت یک مرحله ای باشد، روی ایمپلنت پوشانده نمی شود بلکه قطعه فلزی که روی آن پیچ شده است از لثه بیرون میزند تا بعدا لازم نباشد دوباره لثه برش خورده و باز شود.

پس از این عمل جراحی، اگر ایمپلنت در فک پایین است باید چهار یا پنج ماه منتظر بمانید تا کامل با استخوان آمیخته شود و اگر ایمپلنت در فک بالا است باید شش یا هفت ماه صبر کنید. در این مدت استخوان در حال رشد کردن و جوش خوردن به ایمپلنت است.

 
مراحل کاشت ایمپلنت دندان - ایمپلنت در فک بالا
 

عمل جراحی دوم

پس از این که ایمپلنت به استخوان فک جوش خورد و ثبات ثانویه آن تأمین شد، برای جراحی دوم برنامه ریزی می شود. پیش از این عمل جراحی، دندانپزشک ابتدا با عکس پرتوی ایکس مطمئن می شود استخوان شرایط لازم برای کاشت ایمپلنت را دارد. این عمل جراحی خیلی ساده تر از عمل اولیه است.

لثه که روی ایمپلنت را پوشانده است بریده می شود تا سر ایمپلنت نمایان شود. سپس یک یقه فلزی به نام هیلینگ کپ بر سر ایمپلنت بسته می شود تا بافت لثه را به جوش خوردن درست در اطراف ایمپلنت هدایت نماید. این یقه فلزی گرد باعث می شود لثه روی ایمپلنت را نپوشاند. به مدت 10 تا 14 روز این یقه فلزی در جای خود می ماند.

 
مراحل کاشت ایمپلنت دندان - عمل جراحی دوم
 

در صورتی که قبلاً دندان مصنوعی غیر ثابت داشته اید، ممکن است دندانپزشک آن را تنظیم کند تا در این مدت بتوانید از آن استفاده کنید. پس از این که بافت لثه جوش خورد، یقه فلزی برداشته می شود و اباتمنت در داخل ایمپلنت پیچ می شود.

در این مرحله از اباتمنت قالب گیری می شود تا روکش دندان ساخته شود. در این زمان می توان از روکش دندان موقتی بهره برد. اباتمنت با استفاده از آچار مخصوصی در داخل ایمپلنت پیچ شده و کاملاً سفت می شود تا بعدا شل نشود.

پس از آن، روکش موقتی بر روی اباتمنت وصل می شود. در برخی موارد می توان اباتمنت و روکش موقتی را بلافاصله پس از باز کردن روی ایمپلنت در عمل جراحی دوم، نصب کرد و نیازی به یقه فلزی نیست.

یادتان باشد عمل جراحی دوم سرپایی و بسیار ساده است بنابراین جای نگرانی نیست. این عمل تحت بی حسی موضعی انجام می شود.

 
عمل جراحی سرپایی
 

نصب روکش دندان

روکش دندان موقتی به مدت چهار تا شش هفته به روی ایمپلنت می ماند. پس از این که لثه اطراف آن کاملاً جوش خورد و شکلی طبیعی پیدا کرد روکش دائمی نصب می شود.

روکش دندان موقتی از مواد نرمتری ساخته شده است تا همانند ضربه گیر فشارهایی را که بر ایمپلنت وارد می شود جذب کند و به استخوان فک فرصت دهد محکم تر و قوی تر شود. همچنین در سایت glidewelldental اطلاعات کاملی وجود دارد.

در مدت زمانی که روکش موقتی استفاده می کنید، روکش دندان دائمی ساخته می شود. ساخت روکش دائمی دو تا سه هفته طول می کشد. روکشی که بر روی ایمپلنت نصب می شود ممکن است با چسب مخصوص و یا پیچ، ثابت شود. هر یک از این روش ها معایب و مزایایی دارد.

 
مراحل کاشت ایمپلنت دندان - نصب روکش دندان
 

روکش دندان که با چسب ثابت شده است زیبایی بهتری دارد و سوراخ پیچ در آن دیده نمی شود اما روکش دندان پیچی را در صورت بروز مشکل در اطراف ایمپلنت یا نیاز به دسترسی به ایمپلنت راحت تر می توان باز کرده و در آورد.

از هر نوع پروتز دندانی که استفاده کنید، در این مرحله صاحب دندان می شوید و می توانید از دندان ایمپلنتی خود لذت ببرید.

 
ویدیو نظرات بیماران دکتر ابراهیم گل - مراحل کاشت ایمپلنت دندان
 
 

ایمپلنت فوری دندان

کاشت ایمپلنت + روکش دندان + تحویل فوری حتی یک روزه

کاشت ایمپلنت و روکش دندان - تحویل فوری حتی یک روزه
ایمپلنت دندان ( Dental Implant ) یا فیکسچر در اندازه ریشه دندان جایگزین دندان از دست رفته می شود.
پس از جوش خوردن ایمپلنت قالبگیری انجام می شود و پس از ساخته شدن پروتز در لابراتوار، روکش به بیمار تحویل داده می شود؛
گاهی می شود این پروسه را حتی در یک روز انجام داد.
 
در صورتی که یک یا تعدادی از دندان هایتان را از دست داده اید و نیاز به اطلاعات بیشتر دارید،
پس هر چه سریع تر برای تعیین وقت چکاب و مشاوره با ما در ارتباط باشید.
 
 
 

مقالات مرتبط :

ایمپلنت فوری دندان | مزایای کاشت ایمپلنت دندان فوری + قیمت 1403

ایمپلنت دندان چیست؟ | هزینه کاشت ایمپلنت دندان در سال 1403

بهترین مرکز ایمپلنت | کلینیک تخصصی ایمپلنت

ایمپلنت یک روزه | کاشت دندان در یک روز - تحویل فوری روکش

بهترین دندانپزشک در شهرک غرب | تهران

ایمپلنت دیجیتال | مراحل درمان – محاسبه قیمت و مشاوره

متخصص ایمپلنت | بهترین متخصص ایمپلنت از نگاه بیماران

جراحی لثه با لیزر و هزینه آن و بیماری های لثه چیست؟

کشیدن دندان عقل + [هزینه جراحی دندان عقل]

لمینت دندان چیست؟ انواع لمینت دندان | قیمت لمینت در سال 1403

 

 

کلمات کلیدی : ایمپلنت دندان - لمینت دندان - ایمپلنت فوری - ایمپلنت دیجیتال - بهترین دندانپزشک در شهرک غرب - ایمپلنت یک روزه - مرکز ایمپلنت - متخصص ایمپلنت

 

نظرات کاربران

captcha Refresh
ذبیح امانی
۱۳۹۹/۱۱/۰۸۰۰
پاسخ

سلام روز به خیر قبل از روکش دندانهای پشتی که تراش میخورند باید عصب کشی کرد؟

دسته بندی مقالات

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه می توانید از جدیدترین مقالات، اخبار و تخفیفات سایت در ایمیل خود با خبر شوید

راه های دسترسی به کلینیک دندانپزشکی دکتر ابراهیم گل:

آدرس :شهرک غرب - بلوار دادمان - بین خیابان فلامک و بلوار فرحزادی - خیابان فخارمقدم - کوچه گلبرگ یکم شرقی- پلاک 4 - واحد 2

تلفن : 86128996

مسیر دسترسی: میدان صنعت، بلوار فرحزادی، بیمارستان آتیه. (از بیمارستان آتیه به سمت خیابان فلامک، نبش خیابان گلسا)

dr. ebrahimgol location