19 باور غلط درباره ایمپلنت دندان
بسیاری از افراد فکر می کنند که ایمپلنت ها برای آنها مناسب نیستند، چون تصورات غلط راجع به ایمپلنت دندان دارند. هرکدام از این افراد توجیه های خاص خودشان را دارند. در ادامه به بررسی دلایلی که باعث می شود این افراد به اشتباه بیفتند، می پردازیم.
1- ایمپلنت ها موقتی هستند. تصور غلطی است؛ مثلا، بسیاری از افراد وقتی به ما مراجعه می کنند فکر می کنند که ایمپلنت ها مثل بریج یا پروتز های آنها حدود 7 یا 8 سال عمر می کند در صورتی که این تصور نادرست است و ایمپلنت معمولا تا آخر عمر در دهان بیمار وجود دارد (البته بستگی به شرایط بیمار و شرایط عمل هم دارد اما اگر همه چیز خوب پیش برود، ایمپلنت تا آخر عمر در دهان بیمار باقی می ماند)
2- ایمپلنت ها موجب تخریب استخوان می شوند. بسیاری از افراد وقتی بریج داشتند، بعد از چند سال زیر بریج آنها استخوان و لثه دچار تحلیل شد و منجر به ایجاد گیر غذایی گردید. آنها فکر می کنند که برای ایمپلنت ها هم همین اتفاق می افتد، درحالیکه ایمپلنت ها سبب حفظ استخوان فک می شوند.
3- پیچ آن معلوم است. بسیاری از افراد فکر می کنند که ایمپلنت ها در دهان مشخص می شوند و هنگام صحبت کردن یا خندیدن و حضور در جامعه افراد دیگر متوجه می شوند که این فرد دارای ایمپلنت است در حالیکه این تصور غلط است و اگر ایمپلنت به خوبی کار گذاشته شود و روکش آن درست تعبیه شده باشد، روکش و خود ایمپلنت با دندان طبیعی قابل تشخیص نیست.
4- مشکلات ظاهری و گفتاری وکلامی در فرد ایجاد می شود. اصلا اینطور نیست زیرا ایمپلنت ها و روکش آنها کاملا شبیه دندان ها هستند و اتصالات آنها در استخوان فک بسیار بسیار محکم است. ایمپلنت دارای حرکت و تکانش داخل استخوان فک نیست که با صحبت کردن، تلفظ فرد یا مکالمه او دچار مشکل شود.
5- رفت و آمد آن زیاد است. بسیاری از افراد فکر می کنند که باید چندین ماه برای ایمپلنت دندان و جراحی آن و نصب روکش وقت بگذارند، درحالیکه اگر فرد بیماری خاصی نداشته باشد بین دو تا سه ماه صاحب پروتز و روکش نهایی می شود.
6- ایمپلنت درد دارد. هنگام جراحی ایمپلنت ناحیه جراحی کاملا بی حس می شود و بیمار در حین جراحی اصلا احساس درد نمی کند. بعد از جراحی و بعد از اینکه اثر بی حسی رفت، به بیمار آنتی بیوتیک و مسکن داده می شود تا آن را استفاده کند. به هر حال در آن ناحیه جراحی صورت گرفته است اما با مصرف مسکن شما هیچ دردی نخواهید داشت.
7- ایمپلنت گران است. به این دلیل که افراد فکر می کنند بعد از چند سال باید ایمپلنت خود را تعویض کنند فکر می کنند هزینه آن گران تمام می شود. در صورتی که این تصور غلط است و چه بسا هزینه یک واحد روکش از یک بریج کمتر شود یا برابر باشد.
8- ایمپلنت پس می زند. این تصور نیز یکی از تصور های غلط است. ایمپلنت از جنس تیتانیوم است که امروزه در گرید 5 در دنیا تولید می شود و بالاترین سازگاری بافتی را دارد و هیچ واکنش شیمیایی در بدن ندارد.
9- درصد موفقیت ایمپلنت پایین است. در حالیکه ایمپلنت بیش از 98% در دنیا موفقیت آمیز است. هنگامی که شما سوار یک هواپیما می شوید، خلبان به نیت اینکه هواپیما را در مقصد سالم به زمین بنشاند، هواپیما را از باند فرودگاه خارج کرده و بلند می شود اما ممکن است برای هر هواپیمایی در دنیا اتفاق ناگوار رخ دهد؛ برای ایمپلنت نیز همین است. هیچ جراحی دوست ندارد که ایمپلنت او دچار خطا یا مشکل شود اما به هرحال در 2% موارد ممکن است در درمان ایمپلنت شکست داشته باشیم که به راحتی می توان در آن ناحیه مجدد از ایمپلنت استفاده کرد.
10- ایمپلنت برای همه افراد مناسب نیست و فقط برای افراد جوان است. این تصور درست نیست بسیاری از بیماران در سنین بالای 60 - 70 و حتی 80 سال به مطب مراجعه می کنند که در صورت داشتن استخوان می توان برای آنها ایمپلنت انجام داد و حتی اگر استخوان خود را از دست داده باشند با استفاده از پودر استخوان، می توان بازسازی استخوان انجام داد.
11- ایمپلنت نیاز به مراقبت و نگهداری های خاص دارد. ایمپلنت مانند یک دندان و روکش، نیاز به مسواک زدن، نخ دندان کشیدن و دهان شویه دارد؛ در واقع همان مواردی که برای دندان طبیعی به کار می بریم.
12- با گذاشتن ایمپلنت رژیم غذایی محدود می شود. اتفاقا با انجام ایمپلنت و گرفتن پروتز و روکش آن می توان همه نوع غذایی حتی غذاهای بسیار بسیار سفت مانند هویچ که نیاز به نیروی زیاد برای گاز زدن دارد را نیز میل کرد.
13- برای جراحی نیاز به بیهوشی است. این تصور از اساس غلط است. برای جراحی ایمپلنت مانند یک کشیدن دندان ساده یا ترمیم و عصب کشی، فقط نیاز به بی حسی در ناحیه مورد نظر می باشد.
14- ایمپلنت دارای حساسیت در بدن است و واکنش می دهد. همان گونه که گفته شد ایمپلنت چون از جنس تیتانیوم است، هیچ واکنشی در بدن ایجاد نمی کند و هیچ خارش و حساسیت پوستی ندارد زیرا فلز تیتانیوم بالاترین قابلیت سازگاری با بدن را دارد.
15- برای بیماران قلبی و دیابتی نمی توان ایمپلنت انجام داد. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ایجاد فن آوری های نوین، برای همه بیماران حتی بیماران قلبی و دیابتی می توان از ایمپلنت استفاده کرد اما شاید نیاز به ایمپلنت های مخصوص داشته باشند.
16- مدت زیادی بدون دندان می مانند و این اذیت کننده است. امروزه ایمپلنت های فوری هم به بازار آمده اند که می توان بلافاصله بعد از جراحی ایمپلنت به بیمار روکش موقت یا دائم داد.
17- ایمپلنت ممکن است باعث آسیب به استخوان فک شود. این تصور نیز تصور غلطی است. با انجام عکس های دقیق مانند CBCT یا اسکن های دقیق، معلوم می شود که ما چقدر از عصب فاصله داریم و نهایت دقت را در جراحی ایمپلنت خواهیم داشت.
18- ممکن است ایمپلنت بعد از چند ماه پس بزند. اگر بیمار تمام شرایط سلامتی خود را در پرونده پزشکی ذکر کند و جراح آنها را لحاظ کند مانند قطع داروهای خاص قبل از عمل جراحی، امکان اینکه اتفاقی برای ایمپلنت بعد از عمل جراحی بیفتد بسیار بسیار ضعیف است.
19- ایمپلنت برای جوش خوردن نیاز به زمان بسیار بالایی دارد. این تصور نیز تصور غلطی است. ایمپلنت ها در صورتی که شرایط سیستمیک بیمار خوب باشد و در محل قرارگیری اش استخوان کافی وجود داشته باشد، خیلی سریع جوش خورده و حدود دو تا سه ماه برای جراحی ایمپلنت و گذاشتن روکش زمان نیاز داریم.
برای اطلاعات بیشتر و هماهنگی های لازم لطفا با شماره های زیر تماس بگیرید.
86128996 - 88082941
ایمپلنت فوری دندان با لیزر
کاشت ایمپلنت + روکش دندان + تحویل فوری حتی یک روزه
مقالات مرتبط :
ایمپلنت فوری دندان | مزایای کاشت ایمپلنت دندان فوری + قیمت 1403
ایمپلنت دندان چیست؟ | هزینه کاشت ایمپلنت دندان در سال 1403
بهترین مرکز ایمپلنت | کلینیک تخصصی ایمپلنت
ایمپلنت یک روزه | کاشت دندان در یک روز - تحویل فوری روکش
بهترین دندانپزشک در شهرک غرب | تهران
ایمپلنت دیجیتال | مراحل درمان – محاسبه قیمت و مشاوره
متخصص ایمپلنت | بهترین متخصص ایمپلنت از نگاه بیماران
جراحی لثه با لیزر و هزینه آن و بیماری های لثه چیست؟
کشیدن دندان عقل + [هزینه جراحی دندان عقل]
لمینت دندان چیست؟ انواع لمینت دندان | قیمت لمینت در سال 1403
کلمات کلیدی : ایمپلنت دندان - لمینت دندان - ایمپلنت فوری - ایمپلنت دیجیتال - بهترین دندانپزشک در شهرک غرب - ایمپلنت یک روزه - مرکز ایمپلنت - متخصص ایمپلنت