این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد دکتر سمیه ابراهیم گل کاملا محفوظ می باشد

مطب ایمپلنت و زیبایی دکتر سمیه ابراهیم گل

02188082941 02186128996 شنبه تا جمعه 9 الی 21 حتی ایام تعطیل

چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان بکارند؟

چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان بکارند؟

چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان بکارند؟ هنگامی که سخن از کاشت ایمپلنت دندان به میان می‌ آید، بسیاری تصور می‌ کنند یکی از شرایط اصلی آن سن است و افرادی که سن بالایی دارند نمی‌ توانند آن را انجام دهند

1401/12/06
3,009
2

چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان بکارند؟

 
چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان بکارند؟
 

هنگامی که سخن از کاشت ایمپلنت دندان به میان می‌ آید، بسیاری از افراد تصور می‌ کنند یکی از شرایط اصلی آن سن است و افرادی که سن بالایی دارند نمی‌ توانند این عمل جراحی را انجام دهند.

اما باید بدانید هیچ زمانی برای کاشت ایمپلنت دیر نیست. محدودیت سنی کاشت ایمپلنت تنها شامل حد پایین می‌ شود به این معنی که کودکان و نوجوانان تا زمان به پایان رسیدن سن رشد نمی‌ توانند ایمپلنت بکارند. (توصیه می شود مقاله لمینت دندان را نیز مشاهده کنید)

اما این به این معنی نیست که همه افراد بالای 18 سال می‌توانند ایمپلنت بکارند. متأسفانه برخی افراد موقتا یا کلا شرایط لازم برای کاشت ایمپلنت دندان را ندارند.

 

چه کسانی شرایط کاشت ایمپلنت را ندارند

به ‌طور کلی می‌ توان گفت هر فردی که از سلامت کامل برخوردار باشد دلیلی ندارد از کاشت ایمپلنت محروم شود. اما برخی از مشکلات سلامتی می‌ توانند مانع این عمل جراحی شوند.

دیابت: یکی از مشکلات پزشکی که ممکن است مانع عمل کاشت ایمپلنت شود، دیابت و به ویژه دیابت کنترل نشده است. بخش زیادی از جمعیت دیابتی با موفقیت درمان ایمپلنت را پشت سر می‌گذارد. با این حال به‌ طور کلی کسی که به دیابت مبتلا است (خواه از نوع یک باشد یا نوع دو) در صورتی که دیابت او تحت کنترل قرار نداشته باشد، قند خون او نوسان زیادی داشته باشد.

همچنین ممکن است التیام بافت‌ های بدن به ‌کندی صورت بگیرد احتمال عدم موفقیت درمان ایمپلنت زیاد است. سیستم ایمنی بدن این افراد به درستی کار نمی‌ کند. در نتیجه احتمال عدم التیام درست بافت‌ ها پس از عمل جراحی اعم از بافت نرم و استخوان، مطرح است. با این حال نمی‌ توان گفت این افراد نباید ایمپلنت بکارند بلکه باید پیش از هر چیز قند خون آنها تحت کنترل قرار بگیرد.

بارداری: بدیهی است که در دوران بارداری نباید درمان‌ های انتخابی مانند کاشت ایمپلنت انجام شود. زنان باردار باید تا زایمان و تولد فرزند صبر کنند.

ضعف سیستم ایمنی: یکی از عواملی که ممکن است باعث شود شرایط لازم برای کاشت ایمپلنت را نداشته باشید، هر گونه ضعف سیستم ایمنی است. افرادی که بسیار ضعیف هستند معمولاً سیستم ایمنی ضعیفی دارند و نمی‌ توانند فرایند التیام و بهبودی پس از عمل جراحی را به خوبی دیگران پشت سر بگذارند.

بنابراین در صورتی که باید عمل کاشت ایمپلنت در این افراد صورت بگیرد باید این کار با احتیاط بسیار بیشتری انجام شود یا کاشت ایمپلنت به زمان دیگری که بیمار وضعیت بهتری دارد موکول شود.

حمله قلبی: در صورتی که اخیراً حمله قلبی داشته ‌اید، فعلا کاشت ایمپلنت برای شما توصیه نمی‌ شود. افرادی که حمله قلبی داشته ‌اند اگر حمله قلبی آنها ظرف شش ماه گذشته بوده است باید مدتی صبر کند تا وضعیت بدن آنها پایدار شود و از نظر متخصص قلب عمل جراحی برای آنها اشکالی نداشته باشد.

افراد زیادی فنر (استنت) در رگ گذاشته اند، بای پس داشته اند، ایست قلبی داشته اند، سکته کرده اند و یا مشکلات جدی دیگری داشته ‌اند اما در حال حاضر سالم و سلامت هستند و وضعیت آنها پایدار است، برای این افراد دلیلی ندارد از کاشت ایمپلنت امتناع شود.

در صورتی که این بیماران برای جراحی کاشت ایمپلنت نگرانی و استرس داشته باشند می‌ توان با بیهوشی آنها را آرام کرد تا در حین عمل چیزی احساس نکنند و راحت باشند. همچنین در سایت healthline اطلاعات کاملی وجود دارد. 

پوکی استخوان: یکی از مشکلاتی که در جامعه سالمند شایع است، ضعف استخوان‌ها و پوکی استخوان و در نتیجه مصرف دسته ‌ای از داروها به نام بیس فسفونات است. یکی از این انواع داروها که بیشتر شناخته شده است، Fosamax نام دارد.

این دارو ها برای کاهش میزان تحلیل رفتن و کم شدن تراکم استخوان استفاده می‌ شود. برای افرادی که سرطان داشته ‌اند یا انواع سرطان‌ های استخوان دارند یا سرطان‌ هایی دارند که به استخوان‌ ها سرایت کرده است این دارو ها در دوز بسیار بالا و معمولاً به صورت تزریقی به مدت چند هفته تا چند ماه داده می‌ شود.

در این دسته از بیماران که دوز بالای دارو های بیس فسفونات را مصرف می کنند، فرایند جوش خوردن استخوان ها بسیار ضعیف است. این افراد اگر ایمپلنت بکارند یا حتی دندان بکشند، التیام استخوان در آنها به کندی صورت می گیرد.

حتی گاهی در صورتی که دندان مصنوعی به لثه ساییده شود یا مسواک با ضرب یا سفت به لثه اصابت کند ممکن است استخوان نمایان شده و بافت ها به سختی التیام پیدا کنند. بنابراین در این افراد تصمیم برای کاشت ایمپلنت باید با دقت بررسی شود.

 
جراحی کاشت چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان بکارند؟ - رسالت کلینیک دکتر ابراهیم گل
 
چه کسانی نمی توانند ایمپلنت دندان بکارند؟ - ویدیو نظرات بیماران دکتر ابراهیم گل
 

مقالات مرتبط :

ایمپلنت دندان چیست؟ | هزینه کاشت ایمپلنت دندان در سال 1403

بهترین مرکز ایمپلنت | کلینیک تخصصی ایمپلنت

ایمپلنت یک روزه | کاشت دندان در یک روز - تحویل فوری روکش

بهترین دندانپزشک در شهرک غرب | تهران

ایمپلنت دیجیتال | مراحل درمان – محاسبه قیمت و مشاوره

متخصص ایمپلنت | بهترین متخصص ایمپلنت از نگاه بیماران

جراحی لثه با لیزر و هزینه آن و بیماری های لثه چیست؟

کشیدن دندان عقل + [هزینه جراحی دندان عقل]

لمینت دندان چیست؟ انواع لمینت دندان | قیمت لمینت در سال 1403

 

نظرات کاربران

captcha Refresh
ناشناس
۱۳۹۹/۱۱/۱۳۰۰
پاسخسلام خسته نباشین آیا کل دندانها را میشه ایمپلنت کرد؟و هزینه چقدر هستش؟
دکتر ابراهیم گل
۱۳۹۹/۱۱/۱۹۰۰

سلام روز بخیر

بله ایمپلنت کل دندانها امکانپذیره.
 عوامل متعددی بر قیمت ایمپلنت تاثیر می گذارند و عموما با نوسان همراه هست، لطفا با مطب تماس بگیرید همکارانم توضیحات کامل رو در مورد قیمت ایمپلنت و چگونگی نحوه پرداخت خدمت شما اعلام می کنند :
شماره تماس :  86128996
اگر الان امکان تماس ندارید می توانید مقاله زیر را درباره ایمپلنت مطالعه کنید:
https://drebrahimgol.com/what-is-dental-implant

دسته بندی مقالات

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه می توانید از جدیدترین مقالات، اخبار و تخفیفات سایت در ایمیل خود با خبر شوید

راه های دسترسی به کلینیک دندانپزشکی دکتر ابراهیم گل:

آدرس :شهرک غرب - بلوار دادمان - بین خیابان فلامک و بلوار فرحزادی - خیابان فخارمقدم - کوچه گلبرگ یکم شرقی- پلاک 4 - واحد 2

تلفن : 86128996

مسیر دسترسی: میدان صنعت، بلوار فرحزادی، بیمارستان آتیه. (از بیمارستان آتیه به سمت خیابان فلامک، نبش خیابان گلسا)

dr. ebrahimgol location