این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد دکتر سمیه ابراهیم گل کاملا محفوظ می باشد

مطب ایمپلنت و زیبایی دکتر سمیه ابراهیم گل

02188082941 02186128996 شنبه تا جمعه 9 الی 21 حتی ایام تعطیل

آلرژی به فلز در دندانپزشکی

آلرژی به فلز در دندانپزشکی

آلرژی به فلز در دندانپزشکی - اگر به فلز آلرژی داشته باشید حتماً باید این موضوع را در هر نوع درمان دندانپزشکی در نظر داشته باشید تا در تماس با فلز قرار نگیرید.

1402/06/12
5,107
5

آلرژی به فلز در دندانپزشکی

 
آلرژی به فلز در دندانپزشکی - مطب دکتر ابراهیم گل
 

اگر به فلز آلرژی داشته باشید حتماً باید این موضوع را در هر نوع درمان دندانپزشکی در نظر داشته باشید تا در تماس با فلز قرار نگیرید. اگر نمی دانید به فلز آلرژی دارید یا نه باید علائم آن را بشناسید تا در صورتی که آلرژی پیدا کردید هر چه سریعتر مشکل را برطرف کنید. (توصیه می شود مقاله ایمپلنت دندان را نیز مشاهده کنید )  

 

علائم آلرژی به فلز چیست؟

آلرژی به فلز در دهان میتواند خود را به صورت خونریزی لثه، عفونت لثه و التهاب دهان نشان داده و یا حتی در ایجاد آبسه نقش داشته باشد. آلرژی به فلز می تواند مدت های مدیدی شما را اذیت کند و حتی درمان های دندانپزشکی را برایتان دردناک نماید. اگر نمیدانید به فلزی آلرژی دارید یا نه، حواستان به علائم زیر پس از درمان های دندانپزشکی مانند استفاده از روکش فلزی سرامیکی باشد:

 

احساس سوزش در دهان
احساس قلقلک در زبان
خشکی دهان مزمن
ایجاد زخم در غشای مخاطی دهان
ریزش موی ناگهانی
ایجاد ضایعات پوستی
التهاب و ورم لثه و بافت های اطراف دهان
خونریزی لثه
التهاب پوست اطراف دهان
طعم ناخوشاین فلزی یا ترش در دهان
احساس افزایش دما و خستگی

 

اگر به مدت طولانی این علائم را دارید هر چه سریعتر به دندانپزشک مراجعه کنید، چرا که فلزی که باعث واکنش آلرژی شده است باید بیرون آورده شود پیش از این که علائم شدیدتر شوند. اگر به فلز آلرژی دارید بهتر است تست آلرژی بدهید تا ببینید به کدام فلز آلرژی دارید. این کار به دندانپزشک کمک می‌کند مواد مناسب شما برای پروتز دندان استفاده نماید.

 

جایگزین های فلز در دندانپزشکی

برای کسانی که آلرژی به فلز دارند می توان از مواد جایگزین استفاده کرد. روکش دندان تمام سرامیکی یا روکش دندان با اسکلت فلزی عاری از نیکل و برلیوم با رویه سرامیکی ممکن است مناسب باشد.

نیکل و برلیوم فلز هایی هستند که بیشتر از بقیه ممکن است واکنش آلرژی ایجاد نمایند. به همین علت می‌توان اسکلت فلزی روکش های سرامیکی فلزی را از فلز بدون نیکل و برلیوم استفاده کرد.

معمولاً به جای این فلزات، فلزات گرانبها مانند طلا، نقره، پالادیوم یا آلیاژهای طلا و پلاتین استفاده می‌شوند. اما گاهی اوقات مس نیز ممکن است استفاده شود. فلزات غیر گرانبها که برای ترمیم های دندانی می توان استفاده کرد عبارتند از آلیاژهای کبالت، کروم، آهن، مولیبدن، منگنز و سیلیس. همچنین در سایت frdental.hu اطلاعات مفیدی وجود دارد.

 

ترمیم های دندانی بر پایه اکسید زیرکونیوم ( زیرکونیا)

برای کسانی که به فلز آلرژی دارند یکی دیگر از جایگزین ها، اکسید زیرکونیوم یا زیرکونیا است. زیرکونیا در واقع هیچ فلزی ندارد و کاملاً غیر آلرژیک است و از نظر زیبایی هم گزینه بسیار مطلوبی محسوب می شود.

 

ایمپلنت دندان تیتانیومی غیر آلیاژی

برخی انواع ایمپلنت دندان از تیتانیوم غیر آلیاژی ساخته می شوند. سطح ایمپلنت دندان به مرور زمان با اکسید تیتانیوم پوشیده می شود که با مایعات بدن واکنش نمی دهد و از این رو آلرژی ایجاد نمی کند.

 

اینله و آنله سرامیکی یا طلا

اینله (یا اینلی) و آنله ( آنلی) ترمیم های دندانی هستند که از نظر مقاومت و استحکام و همچنین زیبایی بر پر کردن معمولی دندان برتری دارند. به همین علت امروزه در بسیاری از موارد از این ترمیمها استفاده می شود.

برای اینلی یا آنلی دندان، ابتدا بخش های پوسیده تراشیده و برداشته می‌شوند، از دندان قالبگیری می‌شود و دندانساز ترمیم دندان را در آزمایشگاه می سازد. سپس برای چسباندن آن بر روی دندان مراجعه می کنید.

این ترمیم های دندانی را می توان از جنس طلا یا سرامیک ساخت. طلا به راحتی شکل داده می‌شود و می‌توان آن را دقیقاً به شکل و اندازه سوراخ دندان درست کرد. آلرژی به طلا بسیار نادر است. با این حال در صورت ایجاد واکنش آلرژی می توان از ترمیم های سرامیکی استفاده کرد.‌

 

کامپوزیت به جای ترمیم های آمالگام

آمالگام نوعی ماده پر کننده دندان است که استحکام و مقاومت بسیار بالایی دارد و برای دندان های عقبی استفاده می شود. هزینه این ترمیم های دندانی از همه انواع دیگر کمتر است. به همین دلیل هنوز به فراوانی مورد استفاده قرار می گیرد.

اما گاهی اوقات ممکن است فرد به فلز موجود در آمالگام آلرژی داشته باشد. در صورتی که به آمالگام ترمیم دندان خود آلرژی دارید به دندانپزشک مراجعه کنید تا به جای آمالگام برایتان کامپوزیت کار کند. کامپوزیت ترمیم دندانی سفید رنگ است که در درمان های مختلف دندانپزشکی استفاده می شود.

 
ویدیو نظرات بیماران دکتر ابراهیم گل - آلرژی به فلز در دندانپزشکی
 
 

ایمپلنت فوری دندان

کاشت ایمپلنت + روکش دندان + تحویل فوری حتی یک روزه

کاشت ایمپلنت و روکش دندان - تحویل فوری حتی یک روزه - آلرژی به فلز در دندانپزشکی
ایمپلنت دندان ( Dental Implant ) یا فیکسچر در اندازه ریشه دندان جایگزین دندان از دست رفته می شود.

پس از جوش خوردن ایمپلنت قالبگیری انجام می شود و پس از ساخته شدن پروتز در لابراتوار، روکش به بیمار تحویل داده می شود؛

گاهی می شود این پروسه را حتی در یک روز انجام داد.

 

در صورتی که یک یا تعدادی از دندان هایتان را از دست داده اید و نیاز به اطلاعات بیشتر دارید،

پس هر چه سریع تر برای تعیین وقت چکاب و مشاوره با ما در ارتباط باشید.
 
 

نظرات کاربران

captcha Refresh
ناشناس
۱۴۰۰/۰۴/۰۵۰۰
پاسخبا سلام خدمت شما دکتر عزیز
خانم دکتر بنده سال 94 یکی از دندان هایم را درمان ریشه کردم، حدود دو ماه پیش لثه ام ابسه کرد و مراجعه کردم دندانپزشکی، تشخیص داده شد که باید ایمپلنت انجام دهم. با مصرف انتی بیوتیک آبسه برطرف شد. بنده قصد بارداری دارم. خانم دکتر با توجه به طولانی بودن دوره درمان ایمپلنت، می توانم ایمپلنت را به بعد از زایمان موکول کنم؟
سپاسگزارم
دکتر ابراهیم گل
۱۴۰۰/۰۴/۰۹۰۰

سلام وقت خوش

حتما قبل از بارداری به دندانپزشک مراجعه کنید تا وضعیت سلامت دندان های شما بررسی گردد.

در صورت تماسل به تعیین وقت ویزیت میتوانید با مطب تماس بگیرید تا همکارانم راهنماییتون کنن.

شماره تماس: 86128996

 

ناشناس
۱۴۰۰/۰۳/۳۰۰۰
پاسخ سلام هزینه ی درمان لبخند لثه ای ناشی از کوتاهی لب بالا چقدر میشه؟
دکتر ابراهیم گل
۱۴۰۰/۰۳/۳۱۰۰

سلام روز به خیر

هزینه این جراحی ها پس از معاینه حضوری و دقیق مشخص میشه.بسته به میزان لثه ای که مورد نیاز هست برای برداشت و خط لبخند شما.

در صورت تمایل به تعیین وقت ویزیت با مطب تماس بگیرید تا همکارانم راهنماییتون کنن.

شماره تماس: 86128996

ناشناس
۱۳۹۹/۱۲/۲۵۰۰
پاسخمن دندونم رو عصب کشی کردم هفته اول درد داشت و برطرف شد ولی حالا بعد از 8 ماه درد شدیدی دارم که از درد حتی نمیتونم بخوابم.

دسته بندی مقالات

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه می توانید از جدیدترین مقالات، اخبار و تخفیفات سایت در ایمیل خود با خبر شوید

راه های دسترسی به کلینیک دندانپزشکی دکتر ابراهیم گل:

آدرس :شهرک غرب - بلوار دادمان - بین خیابان فلامک و بلوار فرحزادی - خیابان فخارمقدم - کوچه گلبرگ یکم شرقی- پلاک 4 - واحد 2

تلفن : 86128996

مسیر دسترسی: میدان صنعت، بلوار فرحزادی، بیمارستان آتیه. (از بیمارستان آتیه به سمت خیابان فلامک، نبش خیابان گلسا)

dr. ebrahimgol location